Radiomedia 36 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سلام اساتید گرامی من آرایه های رشته ای تعریف کردم به شکل زیر Dim name() as string اما وقتی درطول برنامه میخوام مقداردهیشون کنم نمیذاره و اررور میده ک طول آرایه صفر هست.. یادمه در بیسیک دستور reDim داشتیم اما اینجا چیزی نیست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، Radiomedia گفته است : سلام اساتید گرامی من آرایه های رشته ای تعریف کردم به شکل زیر Dim name() as string اما وقتی درطول برنامه میخوام مقداردهیشون کنم نمیذاره و اررور میده ک طول آرایه صفر هست.. یادمه در بیسیک دستور reDim داشتیم اما اینجا چیزی نیست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. Dim name() as string name = Array as String("ali","hassan") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radiomedia 36 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، softir گفته است : Dim name() as string name = Array as String("ali","hassan") خیلی ممنون اما من باید در حلقه مقدار بدم و هربار اجرای حلقه فقط یک مقدار میتونم بش بدم، اونوقت باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، Radiomedia گفته است : خیلی ممنون اما من باید در حلقه مقدار بدم و هربار اجرای حلقه فقط یک مقدار میتونم بش بدم، اونوقت باید چیکار کنم؟ dim Arr() as String for i = 0 to 100 Arr = array as string(i) next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سلام از لیست ها به عنوان ارایه های پویا یا داینامیک هم می تونید استفاده کنید. Private Names As List Names.Initialize For i = 0 To N - 1 Names.Add("Majid Arta #" & i) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radiomedia 36
سلام اساتید گرامی
من آرایه های رشته ای تعریف کردم به شکل زیر
Dim name() as string
اما وقتی درطول برنامه میخوام مقداردهیشون کنم نمیذاره و اررور میده ک طول آرایه صفر هست..
یادمه در بیسیک دستور reDim داشتیم اما اینجا چیزی نیست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.