mmf1500 6 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان این پست رو قرار دادم تا یه اسلاید منو توپ که خیلی ویژگی زیادی داشته باشه رو بهم پیشنهاد بدید من خیلی اسلاید منو دارم ولی هر کدومشون یه مشکلی دارن مثلا یکی رو نمیشه از بالا تظیم کرد و ... دوست خواهش میکنم کمک کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/08/16, 18:01:39، AMiN.M7892 گفته است : دوست عزیز سلام. اسلاید منویی که بشه از بالاتنظیم کرد خیلی کم هست(فکر کنم TopMenu بود اسمش یا نمیدونم دقیقا یادم نیست) بهتره این منوها رو دستی بسازید با کاستوم ویو یا کلاس ماژول یا... ولی منوی استاندارد متریال که MaterialDrawer هست رو پیشنهاد میکنم استفاده کنید که اسمش MsMaterialDrawer هست توی بیسیک، و آقای شفیعی هم با قابلیت تنظیم فونت و اضافه کردن چندتا ویو مثل ToggleButton و...توی فروشگاه با اسم ParsMaterialDrawer به فروش گذاشتن. موفق باشید ممنون از پاسخ شما اما MSMaterialDrawer گیروگور داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز، چه گیر و گوری داره؟؟؟ تم متریال هست که نیاز به پیاده سازی داره فقط. و البته حجم کارش به ظاهر زیبایی که ارائه میده میارزه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۶ ریسورس هاش مشکل داره ازچندین سایت دانلود کردم اما همون مشکل رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/08/23, 17:30:46، AMiN.M7892 گفته است : سلام دوست عزیز، چه گیر و گوری داره؟؟؟ تم متریال هست که نیاز به پیاده سازی داره فقط. و البته حجم کارش به ظاهر زیبایی که ارائه میده میارزه! به تصویری که پیوست کردم یه نگاه بندازید متوجه می شید آدرس ریسورس هارو هم دقیق بهش دادم دیگه نمی دونم مشکلش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ باید API کامپایل بالاتر از 21 باشه! AppCompat باید تیک خورده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ مرسی داش گلم َAPI لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ دوست عزیز سلام. اسلاید منویی که بشه از بالاتنظیم کرد خیلی کم هست(فکر کنم TopMenu بود اسمش یا نمیدونم دقیقا یادم نیست) بهتره این منوها رو دستی بسازید با کاستوم ویو یا کلاس ماژول یا... ولی منوی استاندارد متریال که MaterialDrawer هست رو پیشنهاد میکنم استفاده کنید که اسمش MsMaterialDrawer هست توی بیسیک، و آقای شفیعی هم با قابلیت تنظیم فونت و اضافه کردن چندتا ویو مثل ToggleButton و...توی فروشگاه با اسم ParsMaterialDrawer به فروش گذاشتن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mmf1500 6
سلام دوستان
این پست رو قرار دادم تا یه اسلاید منو توپ که خیلی ویژگی زیادی داشته باشه رو بهم پیشنهاد بدید
من خیلی اسلاید منو دارم ولی هر کدومشون یه مشکلی دارن مثلا یکی رو نمیشه از بالا تظیم کرد و ...
دوست خواهش میکنم کمک کنید
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.