ghost 70 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام چه جوری با برنامه ی Aurora 3D Text & Logo Maker که لینک دانلود رو تو همین انجمن گذاشتین button درست کرد و ازش تو برنامه استفاده کرد ؟ البته button رو درست میکنم اما نمیدونم چه طوری سیوش کنم و تو برنامه ازش استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ برای پچ باید فایل پچ رو به پوشه نصب انتقال بدید و اونجا اجراش کنید . اینم آموزش جناب مدیر برای قرار دادن عکس برای button http://answercenter.ir/thread38.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ پچ رو هم کپی کردم اما باز میگه باید برنامه رو بخری و سریالش رو وارد کنی الان باید پیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ بلد نیستی سیوش کنی یا بلد نیستی تو برنامه برای باتون استفاده کنی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سیوش میکنم اما برای قرار دادن تو برنامه نمیاد فایل رو پیدا نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ یه مشکل دیگه هم دارم وقتی وارد برنامه Aurora 3D Text & Logo Maker میشم میگه باید برنامه رو بخری و سریالش رو وارد کنی یه فایل پچ هم هست چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ الان من چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost 70
سلام
چه جوری با برنامه ی Aurora 3D Text & Logo Maker که لینک دانلود رو تو همین انجمن گذاشتین
button درست کرد و ازش تو برنامه استفاده کرد ؟
البته button رو درست میکنم اما نمیدونم چه طوری سیوش کنم و تو برنامه ازش استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.