محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۶ مشاهده فایل FlashLight با سلام خدمت همه دوستان. چند روزه درگیر و گرفتار بودیم و زیاد نتونستیم در خدمت دوستان باشیم. گفتم یه کتابخونه کاربردی رو آماده کنم برید کیفشو برید کتابخونه از اسمش هم معلومه چی هست. چراغ قوه یا همون flashlight. با این کتابخونه به راحتی میتونید یه نرم افزار چراغ قوه بنویسید و به طور کلی میتونید فلش گوشی رو مدیریت کنید. کتابخونه روی نسخه ها مختلف تست شده وبرای اندروید 6 به بالا هم مشکلی نداره انشالا. انشالا که مورد استفاده قرار بگیره نحوه استفاده. Dim fl As FlashLight fl.initialize fl.turnOnFlash fl.turnOffFlash لینک گیتهاب کتابخانه. ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال 11/12/2017 دسته کتابخانه ها 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سلام من موقع کامپایل این خطا رو دارم: Compiling generated Java code. Error B4A line: 30 fl.initialize javac 1.8.0_25 src\b4a\flash\main.java:336: error: cannot access CameraAccessException _fl.initialize(processBA); ^ class file for android.hardware.camera2.CameraAccessException not found مشکل چیه؟ آیا در مانیفست باید دسترسی هم اضافه کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ مشخصه عزیز. نسخه اندرویدی که استفاده میکنید پایینه. روی 23 به بالا بزارید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/01, 01:36:16، محمدرضا شاهپیری گفته است : مشخصه عزیز. نسخه اندرویدی که استفاده میکنید پایینه. روی 23 به بالا بزارید. همین کار رو هم کردم ولی بازم همون ارور رو میده، کیدونم کد خاصی نداره ولی اگه یه نمونه بزارید که چک کم ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/01, 01:11:10، miling گفته است : سلام من موقع کامپایل این خطا رو دارم: Compiling generated Java code. Error B4A line: 30 fl.initialize javac 1.8.0_25 src\b4a\flash\main.java:336: error: cannot access CameraAccessException _fl.initialize(processBA); ^ class file for android.hardware.camera2.CameraAccessException not found مشکل چیه؟ آیا در مانیفست باید دسترسی هم اضافه کرد؟ درود، B4A Library - Camera2 - New camera library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools این رو بگیرید و به کتابخانه هاتون اضافه کنید و تیکش رو بزنید. حدس میزنم با این کار مشکلتون حل بشه! امتحان کنید و لطفا ما رو هم در جریانِ نتیجه قرار بدید. موفق باشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ عزیز متن خطا کاملا مشخصه. CameraAccessException not found شما از نسخه اندروید پایین دارین استفاده میکنید. تو تنظیمات بیسیک برید و نسخه اندروید رو بالا ببرید. ترجیحا رو 25 یا 26 بزارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ ممنون از زحماتتون ولی این کتابخونه مثل سایر کتابخونه ها روی همه گوشیها جواب نمیده . ماله شما هم روی چنتا تست زدم جواب داد و روی چنتا هم فورس میزنه. هم اچ تی سی بود هم سامسونگ و هم هواوی و اندروید 7 و کمتر هم بودن شامل فورس ها از لینک پایین کد خوب و جامعی پیدا نمیشه برای روشن کردن فلش؟(البته من نیاز دارم مثل کتابخونه شما که بشه توی سرویس هم ران کرد) https://stackoverflow.com/questions/6068803/how-to-turn-on-camera-flash-light-programmatically-in-android نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.