mojtaba2213 4 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ سلام چطور میتونم یک فایل فلش درون برنامه قرار بدم؟ البته چند تا تاپیک در این موضوع بود ولی هر چی تلاش کردم نتونستم درست کدشو بنویسم و فلشم رو پخش نمی کرد!! لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ در 13 دقیقه قبل، mojtaba2213 گفته است : سلام چطور میتونم یک فایل فلش درون برنامه قرار بدم؟ البته چند تا تاپیک در این موضوع بود ولی هر چی تلاش کردم نتونستم درست کدشو بنویسم و فلشم رو پخش نمی کرد!! لطفا راهنمایی کنید تو وب ویو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، softir گفته است : تو وب ویو بزار خوب بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ میتونید توی html بزارید بعد توی وب ویو لود کنید که البته باید پلاگین adobe flash player روی وب ویو نصب بشه که فعلا خودم یک تایپیک در مورد همین موضوع زدم هنوز مشکلم حل نشده تو سایت اصلی هم گشتم ولی چیزی خوبی پیدا نکردم لینک تایپیکم پلاگین adobe flash player برای وب ویو - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba2213 4
سلام
چطور میتونم یک فایل فلش درون برنامه قرار بدم؟
البته چند تا تاپیک در این موضوع بود ولی هر چی تلاش کردم نتونستم درست کدشو بنویسم و فلشم رو پخش نمی کرد!!
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.