javid.m7 12 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه این Error برای چیه؟؟؟ ممنون میشم کمک کنید tst.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه این Error برای چیه؟؟؟ ممنون میشم کمک کنید عزیز یا سورس یا کدی که استفاده میکنی رو بزار تا دوستان بتونن کمک کنن *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ فایل رو پیوست کردم داداش ولی اینم لینک http://s6.picofile.com/file/8181129550/tst.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ فایل رو پیوست کردم داداش ولی اینم لینک http://s6.picofile.com/file/8181129550/tst.rar.html عزیز مشکل از فایل دیتابیسته خودت دیتابیستو درست کردی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ بله خودم درست کردم مشکل از چیه فایله دیتابیسه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ بله خودم درست کردممشکل از چیه فایله دیتابیسه؟؟؟ توی دیتابیست چیا نوشتی ؟ توی انجمن دنبال آموزش ساخت دیتابیس بگرد راستی یه لیست ویو هم از منو دیزاینر بساز کدهاتو هم اینطوری بنویسی بهتره : Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals Dim lv As ListView Dim sql1 As SQL Dim cur1 As Cursor Dim title,tozih As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") lv.Initialize("lv") Activity.AddView(lv,0,0,100%x,100%y) If File.Exists(File.DirInternal,"database.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"database.db") End If If sql1.IsInitialized=False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False) End If cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i title=cur1.GetString("title") tozih=cur1.GetString("tozih") lv.AddTwoLines(title,tozih) Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام
دوستان کسی میدونه این Error برای چیه؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
tst.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.