reza644 435 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ سلام من یه دیتابیس افلاین دارم که از چند تا تیبل تشکیل شده هر کدوم از این تیبل ها یه ستون داره که هر کدوم ستون fav داره که بین 0 و 1 متغیره یه اکتیوتی میخام بسازم که همه دیتابیس هارو جستجو کنه که کدوم ستون favشون 1 هستش و اونارو تو لیست ویو بالا بیاره و بعد باید این متن ها چطور تو اکتیویتی نمایش فراخوانی شن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ سلام خوب شما اول باید این کار رو بکنید Dim sql As SQL Dim Cursor As Cursor Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Your_Tabel WHERE Fav='1'") البته کتابخونه sql فعال باشه تا جایی که من دیدم همه ش نمیشه باید تک تک تیبل ها رو جست و جو کنید و اضافه کنید به چند صورت میشه اولی رایگان و آسون همون لیست ویو یا مولتی پنل هست که تو سایت خیلی آموزش هست دومی راه ریسایکلر ویو که یکی از دوستان زحمت کشیدن و تو فروشگاه موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ در هم اکنون، amir54 گفته است : سلام خوب شما اول باید این کار رو بکنید Dim sql As SQL Dim Cursor As Cursor Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Your_Tabel WHERE Fav='1'") البته کتابخونه sql فعال باشه تا جایی که من دیدم همه ش نمیشه باید تک تک تیبل ها رو جست و جو کنید و اضافه کنید به چند صورت میشه اولی رایگان و آسون همون لیست ویو یا مولتی پنل هست که تو سایت خیلی آموزش هست دومی راه ریسایکلر ویو که یکی از دوستان زحمت کشیدن و تو فروشگاه موجوده اینو که بلدم فقط چجوری تک تک تیبل هارو جستجو کنم و وقتی رو هر کدوم از ایتم ها کلیک شد چطوری میشه که تشخیص داد از کدوم تیبله و آیدیش چنده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ در هم اکنون، reza644 گفته است : اینو که بلدم فقط چجوری تک تک تیبل هارو جستجو کنم و وقتی رو هر کدوم از ایتم ها کلیک شد چطوری میشه که تشخیص داد از کدوم تیبله و آیدیش چنده. خب شما باید تگ و سندر استفاده کنید اگه از مولتی پنل استفاده می کنید Dim sql As SQL Dim Cursor As Cursor Dim p As Panel Dim listtable As List listtable.Initialize listtable("table1") listtable("table2") listtable("table3") For x = 0 To listtable.Size-1 Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM " & listtable.Get(x) & " WHERE Fav='1'") For i = 0 To Cursor.RowCount-1 p.Initialize("p") p.Tag = listtable.Get(i) & "_" & Cursor.GetString("Id") Next Next اینم تگ و سندر Sub p_Click Private p As Panel = Sender Private tag() As String tag = Regex.Split("_",p.Tag) ToastMessageShow("Tabel : " & tag(0) & " Id : " & tag(1),False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام
من یه دیتابیس افلاین دارم که از چند تا تیبل تشکیل شده
هر کدوم از این تیبل ها یه ستون داره که هر کدوم ستون fav داره که بین 0 و 1 متغیره
یه اکتیوتی میخام بسازم که همه دیتابیس هارو جستجو کنه که کدوم ستون favشون 1 هستش و اونارو تو لیست ویو بالا بیاره
و بعد باید این متن ها چطور تو اکتیویتی نمایش فراخوانی شن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.