Siaic 88 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ سلام ایا کسی هست کد ارسال sos داشته باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ ... ---... نقطه یعنی تاخیر کوتاه مثلا ۱ ثانیه خط یعنی تاخیر بلند تر مثلا دوثانیه که میشه روشن روشن روشن(یکم فاصله) روششن روشششن روشششن (یکم فاصله) روشن روشن روشن sos morse code - Google Search کد مورس - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد در 25 دقیقه قبل، Siaic گفته است : سلام ایا کسی هست کد ارسال sos داشته باشه ممنون در ضمن سوالت کاملا نامفهومه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، mehran3d گفته است : ... ---... نقطه یعنی تاخیر کوتاه مثلا ۱ ثانیه خط یعنی تاخیر بلند تر مثلا دوثانیه که میشه روشن روشن روشن(یکم فاصله) روششن روشششن روشششن (یکم فاصله) روشن روشن روشن sos morse code - Google Search کد مورس - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد در ضمن سوالت کاملا نامفهومه ممنون اره بد گفتم منظورم سورس کد ارسال sos هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، Siaic گفته است : ممنون اره بد گفتم منظورم سورس کد ارسال sos هست ارسال sos به کجا؟ Sos اگه همین sos هستش که من میگم خوب این sos همون کمک به کد مرسه. این ... --- ... مثلا تبدیل حروف به کد مرس؟ Sos با چراغ قوه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ اره با فلاش گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ JHSflashMorse لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ داداش دمت گرم کاشکی کتابخونه هاشم میدادی من ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، Siaic گفته است : داداش دمت گرم کاشکی کتابخونه هاشم میدادی من ندارم توی خود پوشه هستش پوشه فایل ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام ایا کسی هست کد ارسال sos داشته باشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.