asvar 41 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ 200تا ایتم دارم میخوام با ترد اد کنم به لیست ویو, چطور میشه با ترد اشنایی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ سلام کتابخونه ی AriaAsyncTask رو دانلود کنید کد های زیر هم ممکنه کمک کنن Sub Globals Dim ts As AriaAsyncTask Dim l As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) l.Initialize("l") Activity.AddView(l,0,0,100%x,100%y) ts.Initialize("ts") ts.Run(Null) ProgressDialogShow("plz wait") End Sub Sub ts_DoInBackground(Params() As Object) As Object For i = 0 To 500 l.AddSingleLine("item number " & i) Next Return True End Sub Sub ts_OnProgressUpdate(Progress As Int) Log(Progress) End Sub Sub ts_OnPostExecute(Result As Object) Dim a As Boolean = Result If a Then ProgressDialogHide End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ در 36 دقیقه قبل، shahab.es گفته است : سلام کتابخونه ی AriaAsyncTask رو دانلود کنید کد های زیر هم ممکنه کمک کنن ممنون دانلود نمیشه میشه پیوست کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۶ AriaAsyncTask v6.0.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asvar 41
200تا ایتم دارم میخوام با ترد اد کنم به لیست ویو, چطور میشه
با ترد اشنایی ندارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.