yaser_b4a 131 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز یه برنامه ساده نوشتم برای تست سرویس .ولی بعد از خروج از برنامه با کلید بک سرویس کار نمیکنه .اگه ممکنه شما هم تست کنید ببنید مشکل چیه. فکر میکنم مشکل از گوشیم باشه.ممنون serviceTest.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ @یاسر سلام شما میتونید به راحتی از براد کست رسیوی که آقای نیکروان نوشتند کتابخونش رو استفاده کنید و بدون هیچ دردسری یک سرویس پایدار و بهینه بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سلام بنده تست کردم مشکلی نداره. احتمالا گوشیتون سرویسارو پاک می کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ با تشکر گوشیم هواوی است .تیک برنامه را از قسمت مدیر سیستم و پاکسازی برداشتم.به نظر تون مشکل چیه باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ گوشیای هواوی کلا اینجوری ان عزیز. سرویس و رسیورا رو نابود میکنن وقتی خارج میشی. هیچ راهی وجود نداره مگه اینکه برنامه سیستمی بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ چطور میشه برنامه را سیستمی کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ کسی از دوستان راه حلی نداره؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/08/29, 16:20:04، یاسر گفته است : چطور میشه برنامه را سیستمی کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
سلام دوستان عزیز
یه برنامه ساده نوشتم برای تست سرویس .ولی بعد از خروج از برنامه با کلید بک سرویس کار نمیکنه .اگه ممکنه شما هم تست کنید ببنید مشکل چیه.
فکر میکنم مشکل از گوشیم باشه.ممنون
serviceTest.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.