m007moh 181 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ باسلام من برنامه ام رو نوشتم (b4j) و درست کار میکنه و اطلاعات رو بین سیستم و هاست انتقال میده ولی نمیدونم چراروی سیستم دیگه ای جواب نمیده روی اون سیستم ها هم جاوا نصب هست با استفاده از نرم افزار به فایل exe هم تبدیل کردم بازم جواب نمیده ممنون میشم اگر راه حلی دارید لطف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سلام، خب چه خطایی یا مشکلی وجود داره ؟ به این صورت که مشخص نیست. خطا یا مشکلی داره، اسکرین قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ در 32 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام، خب چه خطایی یا مشکلی وجود داره ؟ به این صورت که مشخص نیست. خطا یا مشکلی داره، اسکرین قرار بدید. خب متاسفانه هیچ اروری نمیده نرم افزاری که کامل کامپایل شده و روی سیستم خودم بدون اشکال اجرا میشه روی سیستم دیگه ای اجرا نمیشه البته این رو هم بگم به کدم مربوط نیست چون من یدونه فرم خالی رو هم تست کردم روی سیستم خودم اجرا شد روی سیستم دیگه اجرا نمیشه فقط وقتی jar رو میکنم exe این خطا رو میده و وقتی run رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سلام طبق این اموزش پیش برید ببینید درست میشه یا خیر » Windows: Disable “Publisher Could Not Be Verified” Messages لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m007moh 181
باسلام
من برنامه ام رو نوشتم (b4j) و درست کار میکنه و اطلاعات رو بین سیستم و هاست انتقال میده ولی نمیدونم چراروی سیستم دیگه ای جواب نمیده
روی اون سیستم ها هم جاوا نصب هست
با استفاده از نرم افزار به فایل exe هم تبدیل کردم بازم جواب نمیده
ممنون میشم اگر راه حلی دارید لطف کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.