danial1369 102 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ خسته نباشید اساتید من با تحقیقاتیانجام دادم نتونستم اموزشی در مورد جیسون بیابم از دیتابیسم جدولمو به جیسون تبدیل کردم حالا نمیدونم چظوری در یک لیست ویو فراحوانیش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سلام شما موفق شدید که یک جی سان json که شامل چند آرایه هست بسازید و حالا باید در سمت بیسیک بیاد و تعداد آرایه های دریافتی رو بگیرید و بدید به لیست ویو تا نمایش بده برای این کار می تونید از خود سایت بیسیک کمک بگیرید و کد ها رو بهتون میده و کپی کنید در برنامه از این آموزش ولی پیشنهادم اینه که کتابخونه جی سان آقای شاهپیری رو تهیه کنید از فروشگاه که واقعا عالی نسبت به قیمت کتابخانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، arastooms گفته است : کاملا اشتباه متوجه عرض من شدید برنامه که من میخوام بسازم انلاینه نه افلاین دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، danial1369 گفته است : کاملا اشتباه متوجه عرض من شدید برنامه که من میخوام بسازم انلاینه نه افلاین دوست عزیز سلام خب لازم به ذکره که بهتون بگم جیسون یک فرمت هستش مثل XML و . . . . که شما می تونید حتی به صورت افلاین یکسری دیتا رو ذخیره کنید و توی برنامه دوباره نمایش بدید. تجزیه جیسون به انلاین و افلاین بودن مرتبط نمیشه. سایتی که اقای ارسطو عزیز دادن، کار شمارو راحت میکنه و دیگه نیازی نیست شما کد بیسیکش رو بنویسید.کافیه جیسونتون رو به سایت بدید تا کد بیسیک تحویل بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ اساتید من تونستم جیسونو در لیست ویو نمایش بدم حالا فکرم دیگه قد نمیده یه مشکل دارم که نمدونم چطوری با حلقه for همه ردیفارو نمایش بدم کمک کنید این هم کدهایی که نوشتم Sub Globals Dim JSON As JSONParser Dim Http As HttpJob Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") Http.Initialize("", Me) Http.Download("http://md5.jsontest.com/?text=example_text") End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success Then ToastMessageShow("درست عمل کرد",True) JSON.Initialize(job.GetString) Dim m As Map M = JSON.NextObject ListView1.AddSingleLine(m.Get("md5")) ListView1.AddSingleLine(m.Get("original")) Else Msgbox(job.ErrorMessage, "خطایی رخ داد") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ حلش کردم لطفا جواب ندید امشب تا صب درگیرش بودم اخرش به نتیجه رسیدم اموزششو تصویری عرض عزیزان میکنم چون واقعا هیچ جا اموزششو ندادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danial1369 102
خسته نباشید اساتید من با تحقیقاتیانجام دادم نتونستم اموزشی در مورد جیسون بیابم از دیتابیسم جدولمو به جیسون تبدیل کردم حالا نمیدونم چظوری در یک لیست ویو فراحوانیش کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.