skaflone 11 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ با سلام من یه برنامه با b4a نوشتم و روی دستگاه tiny210 که روش اندروید نصب هست ولی سیم کارت نداره نصب و اجرا میشه ولی روی دو مدل گوشی متفاوت که نصب کردم برنامه باز نمیشه کسی میتونه راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/03, 02:37:26، skaflone گفته است : با سلام من یه برنامه با b4a نوشتم و روی دستگاه tiny210 که روش اندروید نصب هست ولی سیم کارت نداره نصب و اجرا میشه ولی روی دو مدل گوشی متفاوت که نصب کردم برنامه باز نمیشه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفاً در انتخاب موضوع و ایجاد یک تاپیک محتوای مناسب تری انتخاب کنید اگر خطایی در بخش لاگ | LOG نمایش میده خطارو در تاپیکی جدید با عنوان کلیدی خطا ارسال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
skaflone 11
با سلام
من یه برنامه با b4a نوشتم و روی دستگاه tiny210 که روش اندروید نصب هست ولی سیم کارت نداره نصب و اجرا میشه ولی روی دو مدل گوشی متفاوت که نصب کردم برنامه باز نمیشه
کسی میتونه راهنمایی کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.