siroos12 14 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوستان درخواست فوری سورس کد آلارم و یادآوری که کاربر خودش ساعت و تاریخ و آهنگ رو خودش بتونه بنویسه رو دارم،فروشی هم باشه قبوله فقط سریع بهم برسوندیش. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/03, 12:33:05، siroos12 گفته است : سلام دوستان درخواست فوری سورس کد آلارم و یادآوری که کاربر خودش ساعت و تاریخ و آهنگ رو خودش بتونه بنویسه رو دارم،فروشی هم باشه قبوله فقط سریع بهم برسوندیش. با تشکر سلام دوست عزیز ، شما میتونید با مراجعه به پست زیر و یکم خلاقیت به راحتی یک پروژه آلارم پیشرفته تر از چیزی که خودتون میگید رو بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، siroos12 گفته است : سلام دوستان درخواست فوری سورس کد آلارم و یادآوری که کاربر خودش ساعت و تاریخ و آهنگ رو خودش بتونه بنویسه رو دارم،فروشی هم باشه قبوله فقط سریع بهم برسوندیش. با تشکر حد اقل چند میدی مثلا ... ؟ البته خودت حرف پول زدی ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام دوستان
درخواست فوری سورس کد آلارم و یادآوری که کاربر خودش ساعت و تاریخ و آهنگ رو خودش بتونه بنویسه رو دارم،فروشی هم باشه قبوله فقط سریع بهم برسوندیش.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.