saeedkaramian 8 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ میشه داخل اسکرول ویو ،ویو های مختلف بتونیم بدون کلیک روی اونها کنترل کنیم . مثلا اسم باتن رو عوض کنیم. من خودم وقتی روش کلیک میشه با sender اینکارو کردم ولی بدون کلیک بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ در 49 دقیقه قبل، saeedkaramian گفته است : میشه داخل اسکرول ویو ،ویو های مختلف بتونیم بدون کلیک روی اونها کنترل کنیم . مثلا اسم باتن رو عوض کنیم. من خودم وقتی روش کلیک میشه با sender اینکارو کردم ولی بدون کلیک بلد نیستم سلام بله میشه با scrollview.Panel.GetView () شما باید بدونید باتن یا هر چیزی ایدیش چنده تو دیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeedkaramian 8 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ ایدی همون تگ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ در 28 دقیقه قبل، saeedkaramian گفته است : ایدی همون تگ؟ سلام خیر وقتی شما یک ویو به دیزاین اضافه می کنید ایدیش میشه صفر اگه دوباره اضافه کنید میشه یک و اگه داخل پنل یک ویو اضافه کنید ایدی اون دوباره از صفر شروع میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ سلام موقع ایجاد اون باتن ها توی اسکرول ویو باید حتما بهشون تگ بدید. مثلا توی حلقه فور بنویسید button1.tag=i تا همینطور هرباتنی که اضافه میشه تگش بشه 0 ، 1 ، 2 و... و حالا برای مثال میخواین باتنی که تگش 1 هست رو متنشو تغییر بدید بدون اینکه روش کلیک بشه: For Each v As View In scrollview1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is Button And v.Tag=1 Then Dim btn As Button=v btn.Text="متن جدید این باتن" End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeedkaramian 8 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۶ خیلی ممنون اقای نیکروان با کدی که نوشتید فکر کنم کامل فهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saeedkaramian 8
میشه داخل اسکرول ویو ،ویو های مختلف بتونیم بدون کلیک روی اونها کنترل کنیم .
مثلا اسم باتن رو عوض کنیم.
من خودم وقتی روش کلیک میشه با sender اینکارو کردم ولی بدون کلیک بلد نیستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.