alireza-bikalle 10 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من مثلا میخوام یه کتاب بنویسم از ایکس ام ال استفاده شده حالا بخوام ایکس ام ال ادیت کنم یا یکی دیگه بذارم باید چکار کنم?? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ با استفاده از برنامه phpdesigner میتونید فایل xml رو ویرایش کنید یا یه جدید بسازید. لینک دانلود: http://soft98.ir/internet/web-design/1764-PHP-Designer.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Recycle 11 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اون فایل رو با نوت پد باز کن. واسه ویرایش یه فایل با همون نام ایجاد کن و جایگزین کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-bikalle 10 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ متوجه نشدم با نوت پد باز کنم بعد چیکار کنم? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza-bikalle 10
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من مثلا میخوام یه کتاب بنویسم از ایکس ام ال استفاده شده حالا بخوام ایکس ام ال ادیت کنم یا یکی دیگه بذارم باید چکار کنم??
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.