naatamam 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ با سلام دوستان من می خوام در برنامه بیسیک فور اندروید وقتی برنامه اجرا میشه از طریق وای فای گوشی همیشه به یک مودم با ssid و پسورد مشخص وصل بشم. از طریق کتابخانه Toggle وای فای گوشی را روشن کرده ام از طریق کد های زیر Dim turn_wifi As Toggle . . . turn_wifi.Initialize If turn_wifi.WiFi= False Then turn_wifi.TurnWiFiOn ToastMessageShow("وای فای گوشی روشن شد", False) Else ToastMessageShow("قبلا وای فای گوشی روشن بوده است", False) End If حالا مشکل من اینه که نمیدونم چطور باید اتصال به مودم را برقرار کنم ایا از طریق همین کتابخانه Toggle میشود اینکار را کرد یا از کتابخانه دیگری باید استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، naatamam گفته است : حالا مشکل من اینه که نمیدونم چطور باید اتصال به مودم را برقرار کنم ایا از طریق همین کتابخانه Toggle میشود اینکار را کرد یا از کتابخانه دیگری باید استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naatamam 0 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/08, 01:53:42، محمد رشوند گفته است : سلام پسورد این فایل کتابخانه چی هست ؟ اگر چند مثال هم از نحوه استفاده برام بفرستی خیلی خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naatamam 0
با سلام
دوستان من می خوام در برنامه بیسیک فور اندروید وقتی برنامه اجرا میشه
از طریق وای فای گوشی همیشه به یک مودم با ssid و پسورد مشخص وصل بشم.
از طریق کتابخانه Toggle وای فای گوشی را روشن کرده ام
از طریق کد های زیر
حالا مشکل من اینه که نمیدونم چطور باید اتصال به مودم را برقرار کنم
ایا از طریق همین کتابخانه Toggle میشود اینکار را کرد
یا از کتابخانه دیگری باید استفاده کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.