مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ خسته نباشید.بنده عضو جدیدم*laugh2* میخواستم بدونم برای کرک کردن B4A باید چیکار کنم؟چون هرکاری با اون رکک لاینسس میکنم نمیتونم درستش کنم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اون نرم افزار لاینسس رو در مسیر نصبی بیسیک4 اندروید قرار دهید و وقتی لاینسس رو باز کنید ازتون یه ایمیل میخوادافرقی نمیکنه چ ایمیلی بزنید ایمیل رو وارد کنید و اوکی کنید وقتی بیسیک رو باز میکنید یه ایمیل ازتون میخواد که همون ایمیل رو بزنید موقع کرک اتصال اینترنت رو قطع کنید برای بقی مراحل هم به این تاپیک هم یه سر بزن لطفا http://answercenter.ir/thread331.html داداش من ایمیل رو توی همون کرک وارد کردم ولی وقتی وارد بیسیک میشم میگه محل لاینسس رو بده.ایمیل نمیخواد ازم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ شما لاینسس رو توی محل نصب بیسیک گزاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا یه عکس نمونه بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ شما لاینسس رو توی محل نصب بیسیک گزاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا یه عکس نمونه بزار بله گذاشتم.ولی بازم اینطوری میشه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ خب بعد کپی فایلو اجرا کنید و یک ایمیل وارد کنید و همون ایمیل رو باز توی بیسیک ازتون میوخواد و وارد می کنید کرک میشه برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ خب بعد کپی فایلو اجرا کنید و یک ایمیل وارد کنید و همون ایمیل رو باز توی بیسیک ازتون میوخواد و وارد می کنید کرک میشه برنامه مجید جان وقتی وارد بیسیک میشم این ارور که داخل عکس معلومه میاد و وقتی ok میزنم، یه فایلی رو باید بهش بدم.نمیدونم چهفایلیه.هر کاری میکنم نمیشه.ایمیل نمیخواد ازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون داداش درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ آقا کسی راهنمایی نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اون نرم افزار لاینسس رو در مسیر نصبی بیسیک4 اندروید قرار دهید و وقتی لاینسس رو باز کنید ازتون یه ایمیل میخوادا فرقی نمیکنه چ ایمیلی بزنید ایمیل رو وارد کنید و اوکی کنید وقتی بیسیک رو باز میکنید یه ایمیل ازتون میخواد که همون ایمیل رو بزنید موقع کرک اتصال اینترنت رو قطع کنید برای بقی مراحل هم به این تاپیک هم یه سر بزن لطفا http://answercenter.ir/thread331.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مهدی کفشگر 548
خسته نباشید.بنده عضو جدیدم*laugh2*
میخواستم بدونم برای کرک کردن B4A باید چیکار کنم؟چون هرکاری با اون رکک لاینسس میکنم نمیتونم درستش کنم!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.