ali2016 54 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 سلام من برای انجام یه پروژه برنامه نویسی مجبورم تو گوشیم 10 تا برنامه رو هم زمان استفاده کنم ولی متاسفانه وقتی 3 برنامه باز میکنم و میخواهم برنامه چهارم رو باز کنم برنامه اول به حال خواب فرو میره یعنی به عبارتی بسته میشه این عمل در اندروید 4.4.2 انجام نمیشد ولی در اندروزید 6 انجام میشه آیا راهیی هست که کاری کنم یک برنامه هیچوقت به حالت خواب فرو نره و اصلا بسته نشه در پس زمینه ؟ دوستان من کد نمیخوامااا تنظیمات یا برنامه ی مخصوص میخوام با تشکر از همه اساتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 این یکی از مشکلات خیلی مهم من محسوب میشه خیلی ممنون میشم اگر حل بشه. پیشا پیش تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 در 15 ساعت قبل، ali2016 گفته است : سلام من برای انجام یه پروژه برنامه نویسی مجبورم تو گوشیم 10 تا برنامه رو هم زمان استفاده کنم ولی متاسفانه وقتی 3 برنامه باز میکنم و میخواهم برنامه چهارم رو باز کنم برنامه اول به حال خواب فرو میره یعنی به عبارتی بسته میشه این عمل در اندروید 4.4.2 انجام نمیشد ولی در اندروزید 6 انجام میشه آیا راهیی هست که کاری کنم یک برنامه هیچوقت به حالت خواب فرو نره و اصلا بسته نشه در پس زمینه ؟ دوستان من کد نمیخوامااا تنظیمات یا برنامه ی مخصوص میخوام با تشکر از همه اساتید والا بسته به نوع گوشی و ویرایش اندروید گوشی(نسخه ای از اندروید که شرکتا تغییرش میدن) و رام و ... داره بهتره توی فروم های مخصوص گوشیت بگردی دنبالش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 با تشکر از جوابی که دادید مشکل من دقیقا همینه نمیدونم کجا باید دنبال اون چیزی که میخوام بگردم. حتی نمیدونم دقیقا باید دنبال چه اسمی بگردم نمیدونم اصلا به اون قسمتی که من میخوام چی میگن اگر میهشه برام یه مثال بزنید تا برم دنبالش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 کسی نیست جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 سلام دوست عزیز شما بیا توی هر سرویسی که فعال میشه دوباره سرویس قبلی رو داخل اون سرویس فعال کن. در اندروید 6 برای کم کردن مصرف باتری برنامه هایی که در پس زمینه فعالیت دارن و جز برنامه های سیستمی نیستن توسط خود گوشی بسته میشن. شاید بتونید با سیستمی کردن برنامه در داخل گوشی از این عمل جلوگیری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.