fg123 4 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ سلام وقت همگی به خیر من میخوام از کراپ در برنامه ام استفاده کنم اما مشکلی که دارم تصویر بعد از کراپ شدن و نمایش داخل imageview کیفیتش پایین میاد اندازه ایمیج ویو هم متناسب میذارم ولی بی کیفیت میشه لطفا راهنمایی کنین از کتابخونه های مختلف هم استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، fg123 گفته است : سلام وقت همگی به خیر من میخوام از کراپ در برنامه ام استفاده کنم اما مشکلی که دارم تصویر بعد از کراپ شدن و نمایش داخل imageview کیفیتش پایین میاد اندازه ایمیج ویو هم متناسب میذارم ولی بی کیفیت میشه لطفا راهنمایی کنین از کتابخونه های مختلف هم استفاده کردم شما بعد از کراپ باید عرض و ارتفاع ایمیج ویو رو کوچیک تر کنید اندازه خروجی تصویر رو بگیرید و بعد از کراپ شدن فقط عرض و ارتفاع ایمیج ویو رو کوچیک کنید چون معمولاً بعد از کراپ و نمایش خروجی داخل همون ایمیج ویو کیفیت باید بیاد پایین یا اینکه کلاً از ایمیج ویو کوچیک تری استفاده کنید و gravity اون ایمیج ویو رو fill کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fg123 4
سلام وقت همگی به خیر
من میخوام از کراپ در برنامه ام استفاده کنم اما مشکلی که دارم تصویر بعد از کراپ شدن و نمایش داخل imageview کیفیتش پایین میاد اندازه ایمیج ویو هم متناسب میذارم ولی بی کیفیت میشه
لطفا راهنمایی کنین از کتابخونه های مختلف هم استفاده کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.