pere9 0 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سلام من یک اسکریپت با زبان جاوا در محیط IntelliJ IDEA که خروجی پروژه من jsp. است کدی که من پیاده کردم توی محیط اندروید فقط با مرورگر کروم اندروید کار میکنه حالا سوالم اینه چطوری مرورگر کروم تعریف کنم و کاربر بعد کلیک بجای مرورگر پیش فرض کروم باز کنه؟ توی کد زیر شرط سیستم عامل هم تعریف کردم DBObject obj = new DBObject(); if(detector.detectMobileLong()) { obj.setSystemType("mobile"); if(detector.isAndroid) { downloadAndroid = true; } } else { obj.setSystemType("computer"); if(userAgent.indexOf("Win") != -1 || userAgent.indexOf("windoes") != -1 || userAgent.indexOf("Windows") != -1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pere9 0 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ سلام مجدد با اینکه میدونم اسپم حساب میشه ولی مجبورم سوالم اینجور مطرح کنم اساسا تعریف مرورگر برای یک اسکریپت توی زبان jsp امکان پذیر هست؟ خیلی خیلی احتیاج دارم به جواب این سوال مچکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pere9 0
سلام
من یک اسکریپت با زبان جاوا در محیط IntelliJ IDEA که خروجی پروژه من jsp. است کدی که من پیاده کردم توی محیط اندروید فقط با مرورگر کروم اندروید کار میکنه حالا سوالم اینه چطوری مرورگر کروم تعریف کنم و کاربر بعد کلیک بجای مرورگر پیش فرض کروم باز کنه؟
توی کد زیر شرط سیستم عامل هم تعریف کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.