farnad24 45 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سلام.من یک فروشگاه انلایناندروید با b4a مثل دیجی کالا ساختم حالا میخوام بهش سبد خرید هم اضافه کنم. لطفا راهنمایی کنید چطوری سبد خریدو بسازم یا اگه کسی میتونه واسم بنویسه به ایدی زیر در تلگرام پیام بدید @farnad24 مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سلام از درگاه بانک استفاده کردی اگه استفاده کردی یه توضیح بده. یا فقط ثبت سفارش داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farnad24 45 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، hojjatborohan گفته است : سلام از درگاه بانک استفاده کردی اگه استفاده کردی یه توضیح بده. یا فقط ثبت سفارش داره؟ سلام نه فقط ثبت سفارشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سلام تا جایی که من میدونم شما فقط یه لیست کلی از سبد خرید کاربر میخواید اما تا وقتی که کاربر نمیخواد خرید رو ثبت کنه شما باهاش کاری ندارید پس میتونید یه دیتابیس آفلاین برای ثبت کالا ها بذارید تا هرچیزی که علامت میخوره بره داخل اون و کاربر هر وقت که خواست بتونه لیست رو مشاهده کنه. هر وقت هم که میخواد خرید رو انجام بده همون دیتابیس آفلاین رو بگیرید و ازش استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farnad24 45
سلام.من یک فروشگاه انلایناندروید با b4a مثل دیجی کالا ساختم حالا میخوام بهش سبد خرید هم اضافه کنم.
لطفا راهنمایی کنید چطوری سبد خریدو بسازم یا اگه کسی میتونه واسم بنویسه به ایدی زیر در تلگرام پیام بدید
@farnad24
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.