rasool.g 135 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۶ سلام. می خواستم بدونم معادل ویوو های b4a در اندروید استودیو و فایل های لایوت xml چی هستش؟ به عبارت دیگه نام واقعی اونها چیه؟ برای مثال label فکر میکنم معادل TextView باشه <TextView android:id="@+id/title_text_view" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:text="@string/my_photos" android:textAppearance="?android:textAppearanceLarge" android:textColor="#4689C8" android:textStyle="bold" /> یا مثلا panel ایا همون RelativeLayout هستش؟ و یا اسکرول ویوو در b4a معادل یک ScrollView و یک RelativeLayout هستش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/15, 07:48:24، rasool.g گفته است : سلام. می خواستم بدونم معادل ویوو های b4a در اندروید استودیو و فایل های لایوت xml چی هستش؟ به عبارت دیگه نام واقعی اونها چیه؟ برای مثال label فکر میکنم معادل TextView باشه سلام . برتو راحته ویو ها رو بزار تو این کد و خروجی بگیر نوعش رو بهت میگه GetType(v) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasool.g 135
سلام. می خواستم بدونم معادل ویوو های b4a در اندروید استودیو و فایل های لایوت xml چی هستش؟ به عبارت دیگه نام واقعی اونها چیه؟
برای مثال label فکر میکنم معادل TextView باشه
یا مثلا panel ایا همون RelativeLayout هستش؟
و یا اسکرول ویوو در b4a معادل یک ScrollView و یک RelativeLayout هستش؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.