HAMEDDDR 15 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ سلام امدم sdk اپدیت کنم این ارو داد دلیلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز، این مشکل بخاطر اینه که اون سرور که بعنوان پراکسی برای Android SDK تنظیم کردید تا اطلاعات پلتفرمها رو دریافت کنه، پاسخگو نیست! پراکسی خودتون رو عوض کنید یا به کل حذف کنید تا مشکل برطرف بشه(البته اگر حذف کنید اصلا اطلاعاتی دریافت نمیشه به دلیل تحریم ها!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : سلام دوست عزیز، این مشکل بخاطر اینه که اون سرور که بعنوان پراکسی برای Android SDK تنظیم کردید تا اطلاعات پلتفرمها رو دریافت کنه، پاسخگو نیست! پراکسی خودتون رو عوض کنید یا به کل حذف کنید تا مشکل برطرف بشه(البته اگر حذف کنید اصلا اطلاعاتی دریافت نمیشه به دلیل تحریم ها!) الان پورت چی بزار درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۶ سلام، تا جایی که اطلاع دارم android.hive.ir چند وقته که از کار افتاده. شما به لینک زیر برید و از این استفاده بکنید برای پراکسی، حدس میزنم که فعال باشه! پروکسی برای دانلود Android SDK | وبلاگ MBaaS موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HAMEDDDR 15
سلام
امدم sdk اپدیت کنم این ارو داد دلیلش چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.