من یه مشکل عجیب برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
بنده در یک سرویس متغیر سوکت تعریف کردم و این متغیر با یک وب سایت در ارتباطه...
دلیل تعریف در سرویس هم این بود که وقتی برنامه هم در حال اجرا نیست متغیر در حال ارتباط باشه...
رویداد سوکت هم AStream_NewData هست که وقتی پیامی از سایت دریافت میشه در رویداد AStream_NewData قابل استفاده است.
عجیب اینجا است که گاهی اوقات وقتی برنامه رو با دکمه Home غیرفعال میکنم ، رویداد تایمر از طریق سوکت پیام میفرسته ، اما زمان دریافت پیام رویداد AStream_NewData اجرا نمیشه و به محض ورود به برنامه رویداد AStream_NewData اجرا میشه ! (با اینکه در لاگ نشون نمیده که رویداد AStream_NewData در صف اجرا شدن است)
گاهی هم مشکلی نداره و رویداد AStream_NewData اجرا میشه !
سوال
fun_code 216
سلام دوستان
من یه مشکل عجیب برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
بنده در یک سرویس متغیر سوکت تعریف کردم و این متغیر با یک وب سایت در ارتباطه...
دلیل تعریف در سرویس هم این بود که وقتی برنامه هم در حال اجرا نیست متغیر در حال ارتباط باشه...
رویداد سوکت هم AStream_NewData هست که وقتی پیامی از سایت دریافت میشه در رویداد AStream_NewData قابل استفاده است.
عجیب اینجا است که گاهی اوقات وقتی برنامه رو با دکمه Home غیرفعال میکنم ، رویداد تایمر از طریق سوکت پیام میفرسته ، اما زمان دریافت پیام رویداد AStream_NewData اجرا نمیشه و به محض ورود به برنامه رویداد AStream_NewData اجرا میشه ! (با اینکه در لاگ نشون نمیده که رویداد AStream_NewData در صف اجرا شدن است)
گاهی هم مشکلی نداره و رویداد AStream_NewData اجرا میشه !
دلیل چیه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.