taha123 7 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۶ سلام روزتون بخیر - من تو پروژم بایستی تعداد زیادی تصویر رو که تو سرور (دیتابیس انلاین) هستن فراخونی کنم تو اپ خودم - به نظر شما از کدوم کتابخونه استفاده کنم ؟؟ و اگه یه اموزش کوچیک هم ازش بگذارید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز، بنظر من بهترین کتابخونه دریافت و نمایش تصویر گلاید هست که آقای شاهدی با نام AriaGlide قبلا منتشرش کردند. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ از کتابخانه پیکاسو استفاده کنید اینجا هم یه سورس براتوت گذاشتم میتونید ازش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha123 7 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ در 20 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : سلام دوست عزیز، بنظر من بهترین کتابخونه دریافت و نمایش تصویر گلاید هست که آقای شاهدی با نام AriaGlide قبلا منتشرش کردند. موفق باشید ممنون از راهنمایی ، من میخام تمام تصاویری که ادرسشون تو جداول دیتابیس هست رو با یه لینک دانلود کنم و ازشون متناسب با اسشمون استفاده کنم، خب الان من یه مشکلی دارم ، من چطور میتونم برای همه اون تصاویر تنها یه لینک دانلود به اریا گلاید بدم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، taha123 گفته است : ممنون از راهنمایی ، من میخام تمام تصاویری که ادرسشون تو جداول دیتابیس هست رو با یه لینک دانلود کنم و ازشون متناسب با اسشمون استفاده کنم، خب الان من یه مشکلی دارم ، من چطور میتونم برای همه اون تصاویر تنها یه لینک دانلود به اریا گلاید بدم؟؟ سلام یک لینک برای تمام تصاویر غیر ممکنه دوست عزیز.در یک صورت می تونید یک لینک برای تمام تصاویرتون داشته باشید، اونم اینکه تصاویر رو فشرده کنید به حالت زیپ در بیارید.فایل رو دانلود کنید و داخل برنامه Extract کنید. اما اگه تصاویر رو تکی تکی دارید که باید تصاویر رو دانلود کنید. ببینید شما میایید سمت سرور یک کوئری MySQL میزنید و لینک هارو بر میگردونید، با حلقه به راحتی می تونید همه لینکارو بدید به آریا گلاید و دانلود کنید. مشکل کجاست دوست عزیز ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha123 7 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ سلام - ممنون از راهنماییتون نیگاه کنید من میخام برای مثال 10 تا عکس رو از دیتابیس بگیرم و اونا رو بندازم رو یه اسکرول ویو افقی. با دانلودشون با حلقه مشکلی ندارم ، فک کنم منظور شما یه چیزی مثل کد پایینه : For i=0 To 9 AriaGlide.Load("https://"&i).AsBitmap.IntoTarget("Glide","Ax1") Next اما برای استفاده از این تصاویر نمیدونم از چه کدی بایستی استفاده کنم ؟؟ من یه imagview به صورت یه الگو دارم، که می یوفته رو اسکرول ویو افقی به تعداد 10 تا حالا؟؟: Dim p1 As Panel p1.Initialize("p1") HorizontalScrollView1.Panel.AddView(p1,left1,0,100%x,100%y) p1.LoadLayout("frm_pic") Img_pattern_hsv.Bitmap = ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha123 7 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام یک لینک برای تمام تصاویر غیر ممکنه دوست عزیز.در یک صورت می تونید یک لینک برای تمام تصاویرتون داشته باشید، اونم اینکه تصاویر رو فشرده کنید به حالت زیپ در بیارید.فایل رو دانلود کنید و داخل برنامه Extract کنید. اما اگه تصاویر رو تکی تکی دارید که باید تصاویر رو دانلود کنید. ببینید شما میایید سمت سرور یک کوئری MySQL میزنید و لینک هارو بر میگردونید، با حلقه به راحتی می تونید همه لینکارو بدید به آریا گلاید و دانلود کنید. مشکل کجاست دوست عزیز ؟ سلام - ممنون از راهنماییتون نیگاه کنید من میخام برای مثال 10 تا عکس رو از دیتابیس بگیرم و اونا رو بندازم رو یه اسکرول ویو افقی. با دانلودشون با حلقه مشکلی ندارم ، فک کنم منظور شما یه چیزی مثل کد پایینه : For i=0 To 9 AriaGlide.Load("https://"&i).AsBitmap.IntoTarget("Glide","Ax1") Next اما برای استفاده از این تصاویر نمیدونم از چه کدی بایستی استفاده کنم ؟؟ من یه imagview به صورت یه الگو دارم، که می یوفته رو اسکرول ویو افقی به تعداد 10 تا حالا؟؟: Dim p1 As Panel p1.Initialize("p1") HorizontalScrollView1.Panel.AddView(p1,left1,0,100%x,100%y) p1.LoadLayout("frm_pic") Img_pattern_hsv.Bitmap = ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha123 7
سلام روزتون بخیر - من تو پروژم بایستی تعداد زیادی تصویر رو که تو سرور (دیتابیس انلاین) هستن فراخونی کنم تو اپ خودم - به نظر شما از کدوم کتابخونه استفاده کنم ؟؟ و اگه یه اموزش کوچیک هم ازش بگذارید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.