sadeghkm82 2 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یه برنامه ساختم که وقتی میخاد به یه اکتیویتی یدگه بره برنامه متوقف میشه تو گوشی های دیگه هم چک کردم ولی بازم متوقف میشه دلیلشو نمیدونم شاید یه کتابخانه میخاد اینم فایل apk سورشم گذاشتم لطفا بررسی کنید خواهش میکنم کارم گیره ممنون سورس دوستان خواهش میکنم بررسی کنید. کارم گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، sadeghkm82 گفته است : سلام دوستان من یه برنامه ساختم که وقتی میخاد به یه اکتیویتی یدگه بره برنامه متوقف میشه تو گوشی های دیگه هم چک کردم ولی بازم متوقف میشه دلیلشو نمیدونم شاید یه کتابخانه میخاد اینم فایل apk سورشم گذاشتم لطفا بررسی کنید خواهش میکنم کارم گیره ممنون سورس دوستان خواهش میکنم بررسی کنید. کارم گیره سلام دوست عزیز شما از کلمات کلیدی استفاده کردین تو دیزاین مثل B1 - B2 - B3 - B4 که در واقع این ها اکتویتی های شما هستن و برنامه به همین خاطر خطا میده اسم این ها رو عوض کنید درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkm82 2 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۶ ممنون من تقریبا یه تازه کارم واسه همین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ @sadeghkm82 مشکل شما در این بود که پنج اکتیوتی به نام B1 ...... B5 ساختید و همینطور پنج ویو با همین نام که با این خطا مواجه میشید java.lang.RuntimeException: java.lang.ClassCastException: b4a.example.b1 cannot be cast to anywheresoftware.b4a.ObjectWrapper منظور از این خطا یعنی یک رویداد غیر منتظره هنگام اجرای برنامه شما رخ داد شرح رویداد : یک کلاس نمیتواند ساختاری یا از جنس یک ویو باشد همیشه سعی کنید از نام گذاری های منحصر به فردی برای هر ویو استفاده کنید برای مثال برای نام گذاری یک باتن از مثلاً Main_BTN1 استفاده کنید اول اسم اکتیوتی بعد مخفف button و بعد شماره ایدی اون باتن رو قرار بدید اینطوری خیلی راحت میشه داخل کدنویسی تشخیص داد که هر ویو متعلق به کدام اکتیوتی یا کلاس میباشد کد نویسی تمیز یکی از سبک کد نویسی هایی است که باعث روان تر شدن روند آپدیت های بعدی برنامه میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadeghkm82 2
سلام
دوستان من یه برنامه ساختم که وقتی میخاد به یه اکتیویتی یدگه بره
برنامه متوقف میشه
تو گوشی های دیگه هم چک کردم ولی بازم متوقف میشه
دلیلشو نمیدونم شاید یه کتابخانه میخاد
اینم فایل apk
سورشم گذاشتم لطفا بررسی کنید خواهش میکنم کارم گیره
ممنون
سورس
دوستان خواهش میکنم بررسی کنید.
کارم گیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.