سلام به همه بزرگان انجمن
من قصد دارم یک متن html رو در دیتابیس ذخیره کنم ولی به علت وجود علایم " > یا < یا " یا ..؟ یا /.." با خطا مواجه میشم
فرض کنید این فایل رو در یک استرینگ ذخیره کردم
اسم این استرینگ رو گذاشتم Result و برابر مقدار زیر قرار دادم
<!-- saved from url=(0034)http://teskusman.esy.es/index.html --><html><head><metahttp-equiv="Content-Type"content="text/html; charset=windows-1252"><title>Simple HTML Table Example | Andrias S.</title></head><body><center><h2>Example Table | List Of Fruits</h2><tableid="table"border="1"><thead><trbgcolor="FFFDC1"><th>No</th><th>Item</th><th>Qty</th></tr></thead><tbody><tr><td>1</td><td>Papaya</td><td>451</td></tr><tr><td>2</td><td>Durian</td><td>126</td></tr><tr><td>3</td><td>Rambutan</td><td>231</td></tr><tr><td>4</td><td>Apple</td><td>511</td></tr><tr><td>5</td><td>Orange</td><td>341</td></tr><tr><td>6</td><td>Salak</td><td>239</td></tr><tr><td>7</td><td>Melon</td><td>110</td></tr><tr><td>8</td><td>Banana</td><td>56</td></tr><tr><td>9</td><td>Watermelon</td><td>186</td></tr><tr><td>10</td><td>Klengkeng</td><td>234</td></tr></tbody></table><p>End of Table</p></center></body></html>
حالا در دیتابیس با این دستور میخام این رو ذخیره کنم در یک سلول دیتابیس در بیسیک
sql.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET html_code = "&Result&" WHERE id = "&verb_id)
این خطا مثلا میگه که علامت سوال رو نمیتونه وارد کنه در دستور sql بالا و منطقی هم هست چون فرمان کویری با خطا مواجه میشه!!
به نظر میرسه باید مقادیری رو که خطا میده با جایگزین کردن مقادیر استاندارد اصلاح کنم و بعد زمان تبدیل هم دوباره به مقادیر اولیه برگردونم
و یا اینکه کُد کنم و بعد دیکد کنم
در هر صورت ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اگر کتابخونه و یا ماژولی هست که بتونه این کار رو انجام بده ممنون میشم
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه بزرگان انجمن
من قصد دارم یک متن html رو در دیتابیس ذخیره کنم ولی به علت وجود علایم " > یا < یا " یا ..؟ یا /.." با خطا مواجه میشم
فرض کنید این فایل رو در یک استرینگ ذخیره کردم
اسم این استرینگ رو گذاشتم Result و برابر مقدار زیر قرار دادم
حالا در دیتابیس با این دستور میخام این رو ذخیره کنم در یک سلول دیتابیس در بیسیک
sql.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET html_code = "&Result&" WHERE id = "&verb_id)
این خطا مثلا میگه که علامت سوال رو نمیتونه وارد کنه در دستور sql بالا و منطقی هم هست چون فرمان کویری با خطا مواجه میشه!!
به نظر میرسه باید مقادیری رو که خطا میده با جایگزین کردن مقادیر استاندارد اصلاح کنم و بعد زمان تبدیل هم دوباره به مقادیر اولیه برگردونم
و یا اینکه کُد کنم و بعد دیکد کنم
در هر صورت ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اگر کتابخونه و یا ماژولی هست که بتونه این کار رو انجام بده ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.