danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سلام میشه یه کد بهم بدید مثلا کاربر ایدی کانال خود را در یک ادیتکست وارد کنه بعد ارسال مشخصات کانالش برام لاگ بندازه مثلا لینک عکس کانال نام کانال و توضیحاتش خیلی درگیرش بودم من نتونستم شما خبره هستید گفتم شاید بلد باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز، با متد getChat در API ربات های تلگرام میتونید اینکار رو انجام بدید. اگر کدش رو بین سورس پروژه هام پیدا کردم براتون میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ https://api.telegram.org/bot428522803:AAGuBiESICoiNuKl8pdqMhwnX61ychYcASI/getChat ممنونم این شکلی استفاره کنم ایا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ دوست عزیز منتظرم سورستو پیدا کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ بله فکر میکنم همین شکل باشه البته بهمراه پارامترهای مورد نیاز که در مستندات هست(فکر میکنم تنها پارامتر مورد نیاز آیدی کانال هست که به این صورت باید ارسال کنید. https://api.telegram.org/bot428522803:AAGuBiESICoiNuKl8pdqMhwnX61ychYcASI/getChat?chat_id=@CHANNEL_USERNAME و پاسخ رو بصورت جیسون بگیرید و استفاده کنید. متد ارسال درخواست هم فرقی نمیکنه(پست یا گت) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ خروجی جیسون بهم میده ؟ چن لحظه تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ یک دنیا ازت ممنونم ینی بزرگترین کمک بهم کردی راستی یه موضو که هست تلگرام لینک عکسو بهت نمیده یه جوری هست من نفهمیده الان خروجی که بهم داده فقط لیم عکسش درست نبود result description: این یک توضیح است photo big_file_id: AQADBAATzscqGgAEKLNh40LF15ptrwEAAQI small_file_id: AQADBAATzscqGgAEmuWkFfOiK-ZrrwEAAQI id: -1001334321552 title: نام کانالم type: channel username: channal1369 ok: true لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ خواهش میکنم بله لینک مستقیم تصویر رو نمیده یک کد تصویر میده که باید با متدهای دیگه ی API و اون کد فایل، تصویر رو دانلود کنید که البته من هنوز خودم به شیوه ی انجام این کار پی نبردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ https://api.telegram.org/bot428522803:AAGuBiESICoiNuKl8pdqMhwnX61ychYcASI/getFile?file_id=AQADBAATzscqGgAEKLNh40LF15ptrwEAAQI اومدم این کارو اجام دادم بازم هرجی عکسو پروفایلو ندادم خرجی جیسون اینجوری شد result file_path: profile_photos/file_1.jpg file_id: AQADBAATzscqGgAEKLNh40LF15ptrwEAAQI file_size: 74086 ok: true لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ صد بار تشکر از بابت کمکت داداشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danial1369 102
سلام میشه یه کد بهم بدید مثلا کاربر ایدی کانال خود را در یک ادیتکست وارد کنه بعد ارسال مشخصات کانالش برام لاگ بندازه مثلا لینک عکس کانال نام کانال و توضیحاتش خیلی درگیرش بودم من نتونستم شما خبره هستید گفتم شاید بلد باشید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.