ghost 70 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من میخوام برنامه ای که درستش کردمو توی خود بسیک 4 اندروید امتحان کنم. وارد منوی Tools و بعد از اون Run AVD Manager میشم . بعد یه صفحه میاد که تنظیمات قبل رو توش وارد کردم. استارت رو میزنم بعد یه شبیه ساز توسط خود بسیک 4 اندروید میاد . اما برنامه رو نمیاره . باید چیکار کنم که برنامم تو شبیه ساز بسیک 4 اندروید بیاد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nahid esmaelpour 18 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ یه راه حل دیگه... اگه دستگاه دیگه ای با سیستم عامل آندروید دارید برید براش از گوگل پلی برنامه B4A-BridgePlus رو دان کنید بعد با بیسیک ارتباطش بدید و برنامه رو Run کنید شاید اینجوری درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ghost عزیز وقتی مشکلتون به این صورت حل نمیشه باید یه کار براش بکنیم اونم اینه که بیاییم توی سیستم یه چیکی بکنم ببینیم دقیقا کجاست مشکلش اگه مایل بودید بگید تا بیایم توی سیستم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اگه شبیه ساز میاد بالا ولی برنامه رو نمیاره واسه اینه که adb رو اجرا نکردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ چجور شبیه سازی میاد؟ تصویر بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nahid esmaelpour 18 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ خب باید بعدش برنامه رو Run کنی تا تو شبیه ساز نمایش داده بشه. امتحانش کن اگه درست نشد احتمال داره تنظیمات شبیه ساز رو اشتباه وارد کرده باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ فهمیدم مشکل از کجاس کادر کنار مثلث آبی رو رو Release قرار میدم اما خروجی اندروید از برنامه نمیگیره تو پوشه ی Objects هم میرم ولی انجا هم نیست چیکار باید کنم تا از برنامه خروجی اندروید بگیره ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ لطفا کمکم کنید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost 70
سلام
من میخوام برنامه ای که درستش کردمو توی خود بسیک 4 اندروید امتحان کنم.
وارد منوی Tools و بعد از اون Run AVD Manager میشم .
بعد یه صفحه میاد که تنظیمات قبل رو توش وارد کردم.
استارت رو میزنم
بعد یه شبیه ساز توسط خود بسیک 4 اندروید میاد .
اما برنامه رو نمیاره .
باید چیکار کنم که برنامم تو شبیه ساز بسیک 4 اندروید بیاد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.