dostmobile 329 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ عاقا من ده تا اکتیویتی دارم مثلا توی اکتیویتی دهم تنظیماته و منم توی فرم سومم وقتی میزنم تنظیمات و اعمال میکنم باید چیو بزنم تا تا توی همون فرم بمونه activity.finish رو زدم اما کلا هیچی نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ ببین داداش توی فرم سوم که هستی رو یه دکمه که میزنه کد زیر رو بنویس: startactivity(name) و دیگه activity.finish رو نزن. بعد توی تنظیمات دکمه ذخیره رو که میزنی کد زیر رو بزن: activit6y.finish امیدوارم مشکلت حل شده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ برنامم طوریه که تو اکتیویتی دکمه تنظیمات نداره همون اول برنامه گزاشتم واسش اگه بخوام بزارم روال برنامه ب هم میخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
عاقا من ده تا اکتیویتی دارم
مثلا توی اکتیویتی دهم تنظیماته و منم توی فرم سومم
وقتی میزنم تنظیمات و اعمال میکنم باید چیو بزنم تا تا توی همون فرم بمونه
رو زدم اما کلا هیچی نمیاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.