bahonar19 23 ارسال شده در 24 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2017 سلام دوستان . من آخرین ورژنی که همراه با SDK بود رو دانلود کردم و بهش آدرس Gradle رو دادم که آفلاین کار کنه چون V.P-N روی سیستم من جواب نمیده . هر پروژه ای که میسازم یا باز میکنم این ارور هارو میده : چه کنم ؟ (انواع ورژن های Gradle تست شده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 24 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2017 سلام، Gradle آفلاین که میگید، فقط خودش رو کامل داره و کتابخانه ی دیگه ای رو شامل نمیشه! در وهله اول پیشنهاد میکنم حتما حداقل یک بار از پراکسی استفاده کنید که اندروید استودیو فایل هاش رو کامل بگیره! نکته ی دیگه که به ذهنم میرسه (به اینترنت نیاز داره و پراکسی نمیخواد ولی متاسفانه در مورد همه کتابخانه ها جواب نمیده): از منوی File گزینه Project Structure رو انتخاب کنید، از منوی سمت چپ گزینه Project رو انتخاب کنید و در قسمت Android Plugin Repository و Default Library Repository به جای google و jcenter عبارت زیر رو دقیقا بنویسید (حساس به حروف کوچک و بزرگ): mavenCentral مانند عکس پیوست شده. در نهایت اوکی کنید و منتظر بمونید تا کارش تموم بشه. شاید درست بشه! ولی هیچ تضمینی نیست چون مخزن maven به اندازه jcenter کامل نیست. مطمئن ترین کار استفاده از پراکسیه. اگه V-P-N شخصی مثل Cisco ندارید بین برنامه های رایگان شخصا Hot-sp-ot Shield رو ترجیح میدم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان . من آخرین ورژنی که همراه با SDK بود رو دانلود کردم و بهش آدرس Gradle رو دادم که آفلاین کار کنه چون V.P-N روی سیستم من جواب نمیده .
هر پروژه ای که میسازم یا باز میکنم این ارور هارو میده :
چه کنم ؟
(انواع ورژن های Gradle تست شده)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.