bahonar19 23 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۶ سلام دوستان . من آخرین ورژنی که همراه با SDK بود رو دانلود کردم و بهش آدرس Gradle رو دادم که آفلاین کار کنه چون V.P-N روی سیستم من جواب نمیده . هر پروژه ای که میسازم یا باز میکنم این ارور هارو میده : چه کنم ؟ (انواع ورژن های Gradle تست شده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۶ سلام، Gradle آفلاین که میگید، فقط خودش رو کامل داره و کتابخانه ی دیگه ای رو شامل نمیشه! در وهله اول پیشنهاد میکنم حتما حداقل یک بار از پراکسی استفاده کنید که اندروید استودیو فایل هاش رو کامل بگیره! نکته ی دیگه که به ذهنم میرسه (به اینترنت نیاز داره و پراکسی نمیخواد ولی متاسفانه در مورد همه کتابخانه ها جواب نمیده): از منوی File گزینه Project Structure رو انتخاب کنید، از منوی سمت چپ گزینه Project رو انتخاب کنید و در قسمت Android Plugin Repository و Default Library Repository به جای google و jcenter عبارت زیر رو دقیقا بنویسید (حساس به حروف کوچک و بزرگ): mavenCentral مانند عکس پیوست شده. در نهایت اوکی کنید و منتظر بمونید تا کارش تموم بشه. شاید درست بشه! ولی هیچ تضمینی نیست چون مخزن maven به اندازه jcenter کامل نیست. مطمئن ترین کار استفاده از پراکسیه. اگه V-P-N شخصی مثل Cisco ندارید بین برنامه های رایگان شخصا Hot-sp-ot Shield رو ترجیح میدم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان . من آخرین ورژنی که همراه با SDK بود رو دانلود کردم و بهش آدرس Gradle رو دادم که آفلاین کار کنه چون V.P-N روی سیستم من جواب نمیده .
هر پروژه ای که میسازم یا باز میکنم این ارور هارو میده :
چه کنم ؟
(انواع ورژن های Gradle تست شده)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.