خسته نباشید امروز خواستم برای این سورس که براتون گذاشام قابلیت لیمیت بهش بدم من کدهای لازمه رو براش توشتم و به درستی کار میکنه ولی مشکل اینه وقتی به لخر میرسه میگه ارتبات قط شد و این لوگ را برام میندازه اگه نظری دارید بگید تا درستش کنم و سورسشو براتون بذارم
کدها
SubScrollView1_ScrollChanged(PositionAsInt)IfScrollView1.ScrollPosition+ScrollView1.Height=ScrollView1.Panel.HeightThenIf dovom > ll.Size-1Then
dovom = ll.Size-1
aval = aval +10
dovom = dovom
ExecuteRemoteQuery("SELECT * FROM dbb1 ORDER BY id LIMIT "&aval&" , "&dovom&"", COUNTRIES_LIST)EndIfEndIfEndSub
اینم لاگش
SELECT * FROM dbb1 ORDER BY id LIMIT 40,-1\nYou have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '-1' at line 1
لاگشو ترجمه کردم اینو گفت
SELECT * FROM dbb1 ORDER BY id LIMIT 40، -1 \ n شما یک خطا در نحو SQL خود دارید؛ دستورالعمل مربوط به نسخه سرور MariaDB خود را برای نحو درست برای استفاده در نزدیکی '-1' در خط 1 بررسی کنید
سوال
danial1369 102
خسته نباشید امروز خواستم برای این سورس که براتون گذاشام قابلیت لیمیت بهش بدم من کدهای لازمه رو براش توشتم و به درستی کار میکنه ولی مشکل اینه وقتی به لخر میرسه میگه ارتبات قط شد و این لوگ را برام میندازه اگه نظری دارید بگید تا درستش کنم و سورسشو براتون بذارم
کدها
اینم لاگش
لاگشو ترجمه کردم اینو گفت
SELECT * FROM dbb1 ORDER BY id LIMIT 40، -1 \ n شما یک خطا در نحو SQL خود دارید؛ دستورالعمل مربوط به نسخه سرور MariaDB خود را برای نحو درست برای استفاده در نزدیکی '-1' در خط 1 بررسی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.