mahdihell 2 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ سلام من میخوام برنامه خرید بلیط آنلاین رو درست کنم(با b4a) چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید 1.این برنامه ها از کجا کسب درآمد میکنند با شرکتی قرار داد میبندند یا روش دیگه؟ 2.اگر بخوای قرار داد ببندی به چه روشی؟ 3.استفاده از گت المنت برای نمایش یا ارسال اطلاعات کافی یا روش دیگه ای باید استفاد کرد 4.api یک سایت رو چجور میشه بدست اورد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ سلام. یک : امنیت باید تامین بشه . امنت سرور و پرداخت دو: درگاه پرداخت اینترنتی مطمئن سه : سایت مطمئن پشتیبان چهار : اپراتور انلاین (برای راهنمایی خرید و مشکلات خرید مثل خرید ناموفق و ...) پنج : کسب مجوزهای لازم داداش این کار گروه حرفه ای میخواد. گروه بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdihell 2
سلام من میخوام برنامه خرید بلیط آنلاین رو درست کنم(با b4a)
چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید
1.این برنامه ها از کجا کسب درآمد میکنند با شرکتی قرار داد میبندند یا روش دیگه؟
2.اگر بخوای قرار داد ببندی به چه روشی؟
3.استفاده از گت المنت برای نمایش یا ارسال اطلاعات کافی یا روش دیگه ای باید استفاد کرد
4.api یک سایت رو چجور میشه بدست اورد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.