behnam192888 2 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ با سلام خدمت دوستان عزیز خب دوستان سوال من این هست که من میخوام داخل نرم افزارم دو تا ادیت تکس داشته باشم وقتی طرف اطلاعات رو وارد میکنه ادیت تکست اولی رمز و ادیت تکست دومی یوزر رو به سایت www.gmail.com بفرسته و اگر رمز درست بود پیغامی به فرد بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidreza233 31 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ سلام تا اونجایی که من میدونم امکانش نیست با تکست باکس و وب ویو ! و به مشکل بر میخوری ولی خوب میتونی از کتابخونه ها یا لینک زیر استفاده کنی ! توسط : امید آقاخانی لینک : دانلود -------------------------------------------------------------------- یا اینکه با استفاده از لینک بتونی کاری کنی توسط : سید اسماعیل بزرگوار لینک : نمایش =============================== بعد از ورود هم کد هاش خیلی سادست ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behnam192888 2
با سلام خدمت دوستان عزیز
خب دوستان سوال من این هست که من میخوام داخل نرم افزارم دو تا ادیت تکس داشته باشم
وقتی طرف اطلاعات رو وارد میکنه ادیت تکست اولی رمز و ادیت تکست دومی یوزر رو به سایت www.gmail.com بفرسته و اگر رمز درست بود پیغامی به فرد بدهد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.