soroush80 6 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سلام میخواستم بده نم این برنامه هایی که عکس نوشته درست میکنن از چی استفاده میکنن هرچی تو نت میگردم چیزی نیست چیزی که دیدم یه چیزایی تو همشون مشترکه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : برای اینکار میتونید از کتابخانه ی زیر استفاده کنید سمپل رو هم ران بگیرید و کداشو ببینید تا متوجه بشید چیز آسونی هستش GitHub - wuapnjie/StickerView: A view which can add sticker and zoom,drag,delete it ببخشید دوباره مزاحم شدم الن فقط این رو میخوام به یه پرو›ه دیگه اضافه کنم اون لینک کتابخونه stickerview رو پیدا نمیکنم اگه خودتون لینکشو دارید ممنون میشم بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در 36 دقیقه قبل، soroush80 گفته است : ببخشید دوباره مزاحم شدم الن فقط این رو میخوام به یه پرو›ه دیگه اضافه کنم اون لینک کتابخونه stickerview رو پیدا نمیکنم اگه خودتون لینکشو دارید ممنون میشم بفرستید دقت میکردین تو لینک گیتهابش هست compile 'com.flying.xiaopo:sticker:1.6.0' راه دیگه ش هم اینه که از قسمت clone or download دانلودش کنید به صورت زیپ بعد پوشه ی sticker رو به پروژه تون اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : دقت میکردین تو لینک گیتهابش هست compile 'com.flying.xiaopo:sticker:1.6.0' راه دیگه ش هم اینه که از قسمت clone or download دانلودش کنید به صورت زیپ بعد پوشه ی sticker رو به پروژه تون اضافه کنید یه سوال دیگه تو این قسمت کد از FileUtil ارور میگیره هرچی میکنم هم درست نمیشه if (item.getItemId() == R.id.item_save) { File file = FileUtil.getNewFile(sticer.this, "Sticker"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، soroush80 گفته است : یه سوال دیگه تو این قسمت کد از FileUtil ارور میگیره هرچی میکنم هم درست نمیشه if (item.getItemId() == R.id.item_save) { File file = FileUtil.getNewFile(sticer.this, "Sticker"); لطفا متن ارور رو بذارید چی گفته ؟ لاگ رو اینجا کپی کنید یا عکس کامل بذارید قسمت قرمز اونجایی که نوشته cause ... اون خط رو کامل بذارید که بفهمیم از کجا آب میخوره مشکل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : لطفا متن ارور رو بذارید چی گفته ؟ لاگ رو اینجا کپی کنید یا عکس کامل بذارید قسمت قرمز اونجایی که نوشته cause ... اون خط رو کامل بذارید که بفهمیم از کجا آب میخوره مشکل if (toolbar != null) { toolbar.setTitle(R.string.app_name); toolbar.inflateMenu(R.menu.menu_save); toolbar.setOnMenuItemClickListener(new Toolbar.OnMenuItemClickListener() { @Override public boolean onMenuItemClick(MenuItem item) { if (item.getItemId() == R.id.item_save) { File file = FileUtil.getNewFile(sticer.this, "Sticker"); if (file != null) { stickerView.save(file); Toast.makeText(sticer.this, "saved in " + file.getAbsolutePath(), Toast.LENGTH_SHORT).show(); } else { Toast.makeText(sticer.this, "the file is null", Toast.LENGTH_SHORT).show(); } } return false; } }); } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ داداش گلم گفتم متن خطا رو بذار نه کد رو راستی دقت کن دسترسی هارو دادی ؟ مثل ReadExternalStorage WriteExternalStorage لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ در 10 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : داداش گلم گفتم متن خطا رو بذار نه کد رو Error:(134, 37) error: cannot find symbol variable FileUtil Error:Execution failed for task ':app:compileDebugJavaWithJavac'. > Compilation failed; see the compiler error output for details. دسترسی ها رم دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radiomedia 36 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، soroush80 گفته است : سلام میخواستم بده نم این برنامه هایی که عکس نوشته درست میکنن از چی استفاده میکنن هرچی تو نت میگردم چیزی نیست چیزی که دیدم یه چیزایی تو همشون مشترکه. سلام دوست عزیز برای هرگونه نقاشی یا اثر گذاری به صورت عکس از Canvas باید استفاده کنی. کانواس در اصل یه بوم نقاشیه که هم میتونی لی اوت رو انتخاب کنی و هم میتونی یه بیت مپ بش معرفی کنی و بعدش توضیحات داخلش کامله، مثلا با canvas.drawtext میتونی متن روی عکست اضاقه کنی و ... با امکانات زیاد، کتابخونه خاصی هم نداره موقع نصب موجود هست اگر توضیحات بیشتری خواستین اطلاع بدید براتون آموزش میذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، Radiomedia گفته است : سلام دوست عزیز برای هرگونه نقاشی یا اثر گذاری به صورت عکس از Canvas باید استفاده کنی. کانواس در اصل یه بوم نقاشیه که هم میتونی لی اوت رو انتخاب کنی و هم میتونی یه بیت مپ بش معرفی کنی و بعدش توضیحات داخلش کامله، مثلا با canvas.drawtext میتونی متن روی عکست اضاقه کنی و ... با امکانات زیاد، کتابخونه خاصی هم نداره موقع نصب موجود هست اگر توضیحات بیشتری خواستین اطلاع بدید براتون آموزش میذارم خیلی ممنون میشه توضیح بدید که من تو برنامم میخوام یه سرس قالب آماده بزارم که تو هرکدوم که وارد بشه بتونه روش متن و همینجور چیزا برزاره باید چیکار کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ برای اینکار میتونید از کتابخانه ی زیر استفاده کنید سمپل رو هم ران بگیرید و کداشو ببینید تا متوجه بشید چیز آسونی هستش GitHub - wuapnjie/StickerView: A view which can add sticker and zoom,drag,delete it لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام میخواستم بده نم این برنامه هایی که عکس نوشته درست میکنن از چی استفاده میکنن هرچی تو نت میگردم چیزی نیست چیزی که دیدم یه چیزایی تو همشون مشترکه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.