taha1371 84 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ سلام من تو برنامم ستا باتون دارم میخوام یه موزیک بزارم داخلش که وقتی روی باتون اول کلیک شد از 0تا 20 ثانیه اول پخش بشه اگه روی باتون دوم کلیک شد از 22تا ثانیه 43بخش بشه و اگه رویه سوم کلیک از 50 تا 63 پخش بشه تقریبا میخوام اهنگ کات بشه ولی یه فایل باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ سلام مدیا پلیر رو تعریف و لود کنید و بعد تو قسمت باتون کلیک اول اهنگ رو پخش کنید و سپس media.Position = 22000 این کار کنید و بعد از این یک شرط بزارید که اگر media.Position = 44000 شد بیاد مدیا پلیر رو استوپ کنه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، alimo1999 گفته است : سلام مدیا پلیر رو تعریف و لود کنید و بعد تو قسمت باتون کلیک اول اهنگ رو پخش کنید و سپس media.Position = 22000 این کار کنید و بعد از این یک شرط بزارید که اگر media.Position = 44000 شد بیاد مدیا پلیر رو استوپ کنه موفق باشید متوجه نشدم میشه کد بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ بنظرم همونطور که دوستمون گفتن خیلی ساده هستش. یه نگاه به متد های مدیا پلیر و مثال خود سایت اصلی بندازید. Android Tutorial - MediaPlayer tutorial | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools B4A - Media Player (Core) فقط مدیا پلیر چون رویداد و اونتی نداره که تغییر پوزیشن رو نشون بده خودتون باید یک تایمر بزارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ داخل تایمر می تونید مثلا هر 100 یا 50 میلی ثانیه پوزیشن اون رو چک کنید و اگه از زمان مورد نظر عبور کرده بود اون رو متوقف کنید. برای شروع هم قبل از play کردن فکر کنم می تونید پوزیشن اون رو روی زمان مورد نظر ست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، rasool.g گفته است : داخل تایمر می تونید مثلا هر 100 یا 50 میلی ثانیه پوزیشن اون رو چک کنید و اگه از زمان مورد نظر عبور کرده بود اون رو متوقف کنید. برای شروع هم قبل از play کردن فکر کنم می تونید پوزیشن اون رو روی زمان مورد نظر ست کنید. اگه مشکلی نیست لطف میکنید کد بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ در در 1396/10/15, 12:19:17، rasool.g گفته است : داخل تایمر می تونید مثلا هر 100 یا 50 میلی ثانیه پوزیشن اون رو چک کنید و اگه از زمان مورد نظر عبور کرده بود اون رو متوقف کنید. برای شروع هم قبل از play کردن فکر کنم می تونید پوزیشن اون رو روی زمان مورد نظر ست کنید. (داخل تایمر می تونید مثلا هر 100 یا 50 میلی ثانیه پوزیشن اون رو چک کنید و اگه از زمان مورد نظر عبور کرده بود اون رو متوقف کنید.) اینو متوجه نشدم میشه بگید چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ Sub Process_Globals Dim MP As MediaPlayer Dim t1 As Timer End Sub Sub Globals Dim ts,ofs As Long End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim btn As Button btn.Initialize("btn") btn.Text = "play" Activity.AddView(btn,0,0,100%x,20%y) ts = 60 زمان شروع پخش به ثانیه ofs = 10 مدت پخش به ثانیه در اینجا از ثانیه 60 تا 70 پخش میشه t1.Initialize("t1",250) تنظیم تایمر برای 250 میلی ثانیه یعنی 4 تیک در ثانیه If FirstTime Then MP.Initialize2("MP") End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub btn_Click If MP.IsPlaying = False Then MP.Load(File.DirAssets, "1.mp3") MP.Position = (ts * 1000) MP.Play t1.Enabled = True End If End Sub Sub btn_LongClick 'قطع اهنگ به صورت دستی MP.Stop t1.Enabled = False End Sub Sub MP_Complete t1.Enabled = False End Sub Sub t1_Tick If MP.Position > ((ts + ofs) * 1000) Then t1.Enabled = False MP.Stop End If End Sub همه چی به میلی ثانیه هستش برای همین در 1000 ضرب شده به همین شکل می تونید برای اهنگ پروگرس بار هم بزارید. ممکنه اهنگ چند دهم ثانیه دیر تر قطع بشه که فکر نکنم مهم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من تو برنامم ستا باتون دارم میخوام یه موزیک بزارم داخلش که
وقتی روی باتون اول کلیک شد از 0تا 20 ثانیه اول پخش بشه
اگه روی باتون دوم کلیک شد از 22تا ثانیه 43بخش بشه
و اگه رویه سوم کلیک از 50 تا 63 پخش بشه تقریبا میخوام اهنگ کات بشه ولی یه فایل باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.