alireza4141 10 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام من برنامه ای نوشتم اروری نمیگیره ولی هنگام کامپایل و رن برنامه ارور زیر گرفته میشه و خروچی فایل apk رو به من نمیده اگه میشه کمک کنید Parsing code. 0.00 Compiling code. 0.03 Compiling layouts code. 0.01 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'theme' with value '@android:style/Theme.Holo'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ طبق این مسیر عمل کن : Project -> Manifest Editor و خط آخر که مربوط میشه به Theme Holo رو پاک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza4141 10
با سلام من برنامه ای نوشتم اروری نمیگیره ولی هنگام کامپایل و رن برنامه ارور زیر گرفته میشه و خروچی فایل apk رو به من نمیده اگه میشه کمک کنید
Parsing code. 0.00
Compiling code. 0.03
Compiling layouts code. 0.01
Generating R file. Error
AndroidManifest.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'theme' with value '@android:style/Theme.Holo').
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.