soroush80 6 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ سلام دوستان میتونم خواهش کنم کد دقیق گزاشتن تولبار در باتوتوم بار رو برام بزارید. خیلی واجبه .ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، soroush80 گفته است : سلام دوستان میتونم خواهش کنم کد دقیق گزاشتن تولبار در باتوتوم بار رو برام بزارید. خیلی واجبه .ممنون داداش گلم یکم توضیح بده منظورتو بگیریم تولبار در باتوم بار؟ منظورت مثل عکس پایینه ؟ اگه اره تاپیک پایین رو ببین آموزشش هست اگه نه هم یکم توضیح بده یا نمونه بده بهتر کمک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : داداش گلم یکم توضیح بده منظورتو بگیریم تولبار در باتوم بار؟ منظورت مثل عکس پایینه ؟ اگه اره تاپیک پایین رو ببین آموزشش هست اگه نه هم یکم توضیح بده یا نمونه بده بهتر کمک کنیم نه این آموزش باتوم بار هست من الان باتوم بار ایجاد کردم الان میخوام تو یکی از اونها تولبار اضافه کنم رفتم آموزش دانلود کردم اون آموزش ها با AppCompatActivity بود من اونو توی Fragmentانجام دادم ولی یه باگ داره باگش هم اینه که اولین بار که وارد اون باتوم بشی تولبار نمایش داده میشه اما اگه وارد یه باتوم دیگه بشی و دوباره به همون باتوم قبل برگردی تولبار هست ولی فرگمنت هایی که نمایش میده نیس امیدوارم منضورمو فهمونده باشم الان یه گیف هم میفرستم تا ببینید اینا گزاشتم VID_20180107_153030_949 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام دوستان میتونم خواهش کنم کد دقیق گزاشتن تولبار در باتوتوم بار رو برام بزارید. خیلی واجبه .ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.