سلام. من دوتا مشکل دارم که هر کاری کردم نشد. ممنون میشم راهنمایی کنین. فک کنم سوال خیلی ها باشه.
اول اینکه میخوام رو هر لیبل تو مولتی پنل کلیک شد بیاد متن اون لیبل رو بفرسته به لیبل دیگه . در واقع میخوام کاربر متن داخل لیبل رو با فونت بزرگتری ببینه بعد بتونه اونو ارسال کنه به دیگران. برای این کار یه پنل و لیبل دیگه اضافه کردم بعد ویزیبل رو خاموش کردم. حالا رو هر پنل که کلیک میشه متن لیبل اون پنل بیاد رو لیبل دوم . ولی فقط آخرین متن لیبل میاد. یعنی هر پنلی رو لمس کنم ، فقط متن لیبل آخری میاد. در ضمن متن رو از تکست میگیرم و چون تکست انلاینه و هر بار آپدیت میشه id ندارم.
Activity.LoadLayout("agahi")
l = File.ReadList(File.DirInternal,"list.txt")
For i = 0 To l.Size - 1
Dim p As Panel
Dim label As Label
p.Initialize("p")
label.Initialize("label")
label.TextColor = Colors.Gray
label.Color = Colors.White
label.Text = l.get(i)
ScrollView1.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100dip)
p.AddView(label,0,0,p.Width,p.Height)
top = top + 110dip
Next
ToastMessageShow("پایان لیست",True)
الان تو رویداد کلیک پنل چی بنویسم؟ که متن هر لیبل بیاد رو لیبل دوم.
سوال دوم اینکه تعداد پنل نامشخصه و من از اسکرول ویو استفاده کردم ولی نمیشه از inner خود اسکرول ویو استفاده کرد چون سایزش مشکل داره و تعداد پنل هم نامشخصه. چیکار کنم اسکرول بشه تا پنل تموم میشه؟؟
سوال
vistamobile 1,700
سلام. من دوتا مشکل دارم که هر کاری کردم نشد. ممنون میشم راهنمایی کنین. فک کنم سوال خیلی ها باشه.
اول اینکه میخوام رو هر لیبل تو مولتی پنل کلیک شد بیاد متن اون لیبل رو بفرسته به لیبل دیگه . در واقع میخوام کاربر متن داخل لیبل رو با فونت بزرگتری ببینه بعد بتونه اونو ارسال کنه به دیگران. برای این کار یه پنل و لیبل دیگه اضافه کردم بعد ویزیبل رو خاموش کردم. حالا رو هر پنل که کلیک میشه متن لیبل اون پنل بیاد رو لیبل دوم . ولی فقط آخرین متن لیبل میاد. یعنی هر پنلی رو لمس کنم ، فقط متن لیبل آخری میاد. در ضمن متن رو از تکست میگیرم و چون تکست انلاینه و هر بار آپدیت میشه id ندارم.
Activity.LoadLayout("agahi") l = File.ReadList(File.DirInternal,"list.txt") For i = 0 To l.Size - 1 Dim p As Panel Dim label As Label p.Initialize("p") label.Initialize("label") label.TextColor = Colors.Gray label.Color = Colors.White label.Text = l.get(i) ScrollView1.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100dip) p.AddView(label,0,0,p.Width,p.Height) top = top + 110dip Next ToastMessageShow("پایان لیست",True)
الان تو رویداد کلیک پنل چی بنویسم؟ که متن هر لیبل بیاد رو لیبل دوم.
سوال دوم اینکه تعداد پنل نامشخصه و من از اسکرول ویو استفاده کردم ولی نمیشه از inner خود اسکرول ویو استفاده کرد چون سایزش مشکل داره و تعداد پنل هم نامشخصه. چیکار کنم اسکرول بشه تا پنل تموم میشه؟؟
تشکر از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.