Coocala 35 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ سلام دوستان، من میخوام یه برنامه برای پاکسازی فولدر زاپیا بزنم ، حالا کاربر ممکنه زاپیاش تو کارت SD باشه یا حافظه داخلی، برای همین میخوام برای حذف هردو کد بزنم، من چون کارت SD ندارم خواستم از شما بپرسم مطمئن بشم در رابطه با آدرس ها، این درسته ؟ File.Delete(File.DirDefaultExternal&"/zapya","file") ' حافظه داخلی File.Delete(File.DirRootExternal&"/zapya","file") ' حافظه خارجی و اگه موقع حذف فولدر پیدا نشه برنامه کرش میخوره ؟ و باید داخل try بذارم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، amir54 گفته است : کد فرق نداره آدرس پوشه فرق می کنه تو گوشی دیگه هم که اندروید 4.0.2 هستش اسم پکیج نیم برنامه زایپا رو نوشته همنطور که گفتم شما باید چند شرط بزارید آدرس هایی که ممکنه داشته باشه تو هرگوشی محدوده؟ یعنی با چندتا شرط مشکلی پیش نمیاد که هر گوشیی کار کنه؟ آدرس هایی که ممکنه داشته باشه رو میدونید ؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ در در 1396/10/22, 01:17:37، rayanoos گفته است : آدرس هایی که ممکنه داشته باشه تو هرگوشی محدوده؟ یعنی با چندتا شرط مشکلی پیش نمیاد که هر گوشیی کار کنه؟ آدرس هایی که ممکنه داشته باشه رو میدونید ؟ تشکر سلام شما باید کم کم ۲۰ تا گوشی تست کنید چه واقعی چه مجازی تا دقیقا محل پوشه رو پیدا کنید شما باید یکی یا دو نسخه قبل برنامه زاپیا رو هم بگیرید و تست کنید چون همه الان بروز نمی کنن شما باید بفکر این افراد هم باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، rayanoos گفته است : سلام دوستان، من میخوام یه برنامه برای پاکسازی فولدر زاپیا بزنم ، حالا کاربر ممکنه زاپیاش تو کارت SD باشه یا حافظه داخلی، برای همین میخوام برای حذف هردو کد بزنم، من چون کارت SD ندارم خواستم از شما بپرسم مطمئن بشم در رابطه با آدرس ها، این درسته ؟ File.Delete(File.DirDefaultExternal&"/zapya","file") ' حافظه داخلی File.Delete(File.DirRootExternal&"/zapya","file") ' حافظه خارجی و اگه موقع حذف فولدر پیدا نشه برنامه کرش میخوره ؟ و باید داخل try بذارم؟ ممنون سلام اگه اندروید کمتر از 4 باشه اره ولی اگه بیشتر باشه مثل گوشی خودم j7 تو پوشه android/data/zapya هستش و قطعا تو هر گوشی فرق داره شما باید چندتا شرط بزارید اگه تو sd بود که هیچ اگه نبود بره تو پوشه android داخل sd هم چک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ در 20 ساعت قبل، amir54 گفته است : سلام اگه اندروید کمتر از 4 باشه اره ولی اگه بیشتر باشه مثل گوشی خودم j7 تو پوشه android/data/zapya هستش و قطعا تو هر گوشی فرق داره شما باید چندتا شرط بزارید اگه تو sd بود که هیچ اگه نبود بره تو پوشه android داخل sd هم چک کنه کد حذف از حافظه داخلی تو هرگوشی فرق میکنه یا آدرس فولدر زاپیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ B4A - Files (Core) چک کردن وجود فایل If File.Exists(File.DirDefaultExternal, "MyFolder/MyFile.txt") Then چک کردن وجود پوشه کد های زیر رو تست نکردم . ولی باید کار کنه If File.Exists(File.DirDefaultExternal & "/Myfolder", "") Then یا If File.Exists(File.DirDefaultExternal , "Myfolder") Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ B4A - Files (Core) چک کردن وجود فایل If File.Exists(File.DirDefaultExternal, "MyFolder/MyFile.txt") Then چک کردن وجود پوشه کد های زیر رو تست نکردم . ولی باید کار کنه If File.Exists(File.DirDefaultExternal & "/Myfolder", "") Then یا If File.Exists(File.DirDefaultExternal , "Myfolder") Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، rayanoos گفته است : کد حذف از حافظه داخلی تو هرگوشی فرق میکنه یا آدرس فولدر زاپیا کد فرق نداره آدرس پوشه فرق می کنه تو گوشی دیگه هم که اندروید 4.0.2 هستش اسم پکیج نیم برنامه زایپا رو نوشته همنطور که گفتم شما باید چند شرط بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام دوستان، من میخوام یه برنامه برای پاکسازی فولدر زاپیا بزنم ، حالا کاربر ممکنه زاپیاش تو کارت SD باشه یا حافظه داخلی، برای همین میخوام برای حذف هردو کد بزنم،
من چون کارت SD ندارم خواستم از شما بپرسم مطمئن بشم در رابطه با آدرس ها،
این درسته ؟
File.Delete(File.DirDefaultExternal&"/zapya","file") ' حافظه داخلی File.Delete(File.DirRootExternal&"/zapya","file") ' حافظه خارجی
و اگه موقع حذف فولدر پیدا نشه برنامه کرش میخوره ؟ و باید داخل try بذارم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.