arastooms 1,046 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۶ سلام به همه کم کم داشتم میرفتم سمت b4i که نا گهان بعد 3 سال متوجه شدم انجمن این بخش رو نداره!!!! مگه میشه !!! بچه ها و مدیران یه آستینب بالا بزنن این بخش رو هم اضافه کنیم من حاظرم راهش بندازم کم کم حالا یه تصمیمی بگیرید ببینید چی میشه ولی جای خالیش تو انجمن حس میشه موفق باشید 3 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ دیر بشه رفتم swift .... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ مشکل نبود کرک برای b4i هستش نسخه 2.5 هم مشکلاتی داره رو مدل های جدید ایفون و عملا استفاده نداره و به مشکل میخوره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ در 14 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام به همه کم کم داشتم میرفتم سمت b4i که نا گهان بعد 3 سال متوجه شدم انجمن این بخش رو نداره!!!! مگه میشه !!! بچه ها و مدیران یه آستینب بالا بزنن این بخش رو هم اضافه کنیم من حاظرم راهش بندازم کم کم حالا یه تصمیمی بگیرید ببینید چی میشه ولی جای خالیش تو انجمن حس میشه موفق باشید سلام خوب هستش ولی فکر کنم مث بخش اندروید استودیو میشه آموزش ها کم سوال میپرسی شاید هفته ای جواب بدن اگه جواب تو سایت دیگه نباشه می تونی استفاده کنی ولی اخر مجبور میشی با زبان ناچیز انگلیسیت بری سایت خارجی رو بگردی که خیلی سخته نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ سلام مهندسین منم خیلی دوست دارم این کد نویسی کامپایلر B4I تو این سایت استارت بخوره من 2 هفته هستش دور خودم دارم میچرخم...! این کامپایلر های دیگه مثل swift از الگوریتم نویسیش ترسناکه قابل هضم نیست مشکل کار و استارت در بیسیک فور آی او اس چیه ؟ دوستان و مدیران عزیز لطفا شما هم نظر بدید ممنون میشم در این بحث شرکت کنید . یک موردی هم هستش سایت ها و انجمن (تالار) خیلی خیلی کمی هستش در این زمینه B4I صحبت شده ..... اگه واقعا این کامپایلر B4I اونقدر مشکل دار هستش { در عوضش بیام تو این سایت انجمن سنتر بیام در مورد swift بحث کنیم } تا بیشتر اشنا بشیم کد ها الگوریتم نویسی -شبیه سازی هاش- تست تو گوشی واقعی چه کارها و اقداماتی کرد ممنون از دوست خوبمون ارسطو سُنقری حداقل این تایپیک ایجاد کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ سلام من امروز کلا راجب swift تحقیق کردم احتمالا برم سمت سویفت ولی خوب برای انجمن فرصت خوبی که خودش رو نشون بده وقتی این اطلاعات فارسی و انجمن ها تو نت کمه میتونه شاخه خوبی برای پیشرفت باشه حالا باز اساتید و مدیران میدونند نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ سلام عالی میشه اگه یه زبون مر بوط به ios هم تو انجمن باشه (ولی خیلیا میگن b4i باگ زیادی داره ولی سویفت عالی هست) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ سلام اگه در زمینه ios بخشی قرار بگیره، قطعا اون بخش Swift هستش. از لحاظ کدنویسی هم فک نکنم چیز عجیب غریبی داشته باشه. اشنایت ابتدایی داریم.سعی می کنیم طی یک فرصت مناسب در موردش تصمیمی گرفته بشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ سلام ممنون میشیم این بحث ios تو این سایت جرقه بخوره و بتونیم اموزش اولیه ببینیم یاد بگیریم بعد قول میدم اولین نفر خودم باشم که برای تست اپلیکیشن برم یک گوشی آیفون بخرم تا بتونم برنامه های کد نویسی ios تست ازمایش کنم شاید باورتون نشه من گوشیم نوکیا 701 بودش که سیستم عامل ( بلله ) داشت من بخاطر عشق برنامه نویسی اندروید اومدم 4 تا گوشی از انواع خانواده سامسونگ خریداری کردم که خیلی خوشحالم وارد این حرفه کد نویسی موبایل شدم خیلی لذت میبرم ---------------- از مدیران این سایت خواهشمندم که خیلی سریع دست به اقدام بشن - ( تشکر) خدا میدونه این دفعه چند تا آیفون مختلف بگیرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.