Areffa132 20 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، Areffa132 گفته است : سلام. من یه دیکشنری با مولتی پنل ساختم بعد اومدم گفتم وقتی روی مولتی پنل کلیک شد متن لیبل داخل مولتی پنل رو بخون اما وقتی کلیک میکنم همش یه متن رو نشون میده دوستان گرامی لطفا راهنماییم کنید. ممنون از tag و sender استفاده کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Areffa132 20 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ در هم اکنون، mohammad3250 گفته است : از tag و sender استفاده کنید موفق باشید اگه میشه سورشو بهم بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، Areffa132 گفته است : اگه میشه سورشو بهم بدین سرچ کنید tag و sender بیش از 40 تا تاپیک موجود هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Areffa132 20
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.