amoramante 2 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ سلام دوستان چطور میشه یک تایمر به قسمتی از برنامه داد که حتی بعد از خارج شدن از برنامه غیر فعال نشود و وابسته به ساعت گوشی هم نباشه ؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub اگه بخوتم ساده عرض کنم هر پروِهای که باز میکنید پیش فرض این دو صاب وجو داره این صابا هم کارش اینه هر کدی که تو اون صابا بنویسی وقتی کاربر از برنامه هم بیاد بیرون برنامه بسته نمیشه و همچنان در حال کار میمونن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amoramante 2 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub اگه بخوتم ساده عرض کنم هر پروِهای که باز میکنید پیش فرض این دو صاب وجو داره این صابا هم کارش اینه هر کدی که تو اون صابا بنویسی وقتی کاربر از برنامه هم بیاد بیرون برنامه بسته نمیشه و همچنان در حال کار میمونن #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals Dim tmrentezar As Timer Dim i As Int End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") tmrentezar.Initialize("tmr",1000) i = 1 tmrentezar.Enabled = True End Sub Sub tmr_Tick If i = 20 Then tmrentezar.Enabled = False Activity.Finish Else i = i + 1 End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub من این تایمر رو توی یکی از اکتیویتی ها دارم ، میخوام وقتی کاربر از برنامه خارج شد تایمر متوقف نشه شما مثلا ساعت الارم رو وقتی میبندید به کارش ادامه میده ولی اون وابسته به ساعت گوشیه میخوام تایمر وابسته به خود نرم افزار باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ خوب دوست گلم الان برای اینکه یک قطعه کدی رو دائما یا حالا هرچی در حال اجرا قرار بدیم حتی در بسته شدن برنامه باید از سرویس استفاده کنید کلی بحث ها و مطالب و حتی سورس در انجمن وجود داره با کمی جستجو میتونید به جواب هایی برسید موفق و پیروز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amoramante 2
سلام دوستان
چطور میشه یک تایمر به قسمتی از برنامه داد که حتی بعد از خارج شدن از برنامه غیر فعال نشود و وابسته به ساعت گوشی هم نباشه ؟!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.