rad 4 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ سلام دوستان چطور میشه دوبار کلیک شدن روی Home screen رو تشخیص داد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ سلام. من اصلا متوجه سوالتون نشدم. بیشتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rad 4 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، vistamobile گفته است : سلام. من اصلا متوجه سوالتون نشدم. بیشتر توضیح بدین وقتی دو بار روی صفحه گوشی Home screen کلیک شد بره داخل یه برنامه خاصی یا گوشی قفل بشه مثل گوشی های ال جی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ خوب شما به سرویس فعال و دسترسی های خاصی نیاز دارین. یعنی برنامه باید نصب بشه بعد اجرا بشه بعد حین اجرا دسترسی داشته باشه به مدیریت گوشی و همچینین سرویسهاش فعال باشه. من تا این حد میدونم. یکم کارش سخته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rad 4
سلام دوستان
چطور میشه دوبار کلیک شدن روی Home screen رو تشخیص داد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.