سلام
خسته نباشین
الان یه مدته که وقتی سورس های قبلیمو باز میکنم و وقتی مثلا توش از یه سری پرمیشن ها استفاده کردم مثلا پرمیشن دوربین یا خواندن و نوشتن حافظه برنامه فورس کلوز میده و نمیتونه فایل رو پیدا کنه یا مثلا دوربین رو باز کنه و توی لاگ یه همچین پیغامی میده
(ErrnoException) android.system.ErrnoException: open failed: ENOENT (No such file or directory)
اینم کدای اون ساب
Public Sub init_sql
If File.Exists(File.DirInternal,"Qapp/db") = False Then
File.MakeDir(File.DirInternal,"Qapp/db")
End If
If File.Exists(File.DirRootExternal,"Qapp/db/userlogin.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"userlogin.db",File.DirInternal,"Qapp/db/userlogin.db")
End If
sq1.Initialize(File.DirInternal,"Qapp/db/userlogin.db",False)
End Sub
با file.rootexternal هم امتحان کردم حل نشد
این سورس تا دو هفته پیش بدون هیچ مشکلی داشت کار میکردو این خطا رو من روی سورس های دیگه هم دارم میگیرم
سوال
qmars 38
سلام
خسته نباشین
الان یه مدته که وقتی سورس های قبلیمو باز میکنم و وقتی مثلا توش از یه سری پرمیشن ها استفاده کردم مثلا پرمیشن دوربین یا خواندن و نوشتن حافظه برنامه فورس کلوز میده و نمیتونه فایل رو پیدا کنه یا مثلا دوربین رو باز کنه و توی لاگ یه همچین پیغامی میده
(ErrnoException) android.system.ErrnoException: open failed: ENOENT (No such file or directory)
اینم کدای اون ساب
Public Sub init_sql If File.Exists(File.DirInternal,"Qapp/db") = False Then File.MakeDir(File.DirInternal,"Qapp/db") End If If File.Exists(File.DirRootExternal,"Qapp/db/userlogin.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"userlogin.db",File.DirInternal,"Qapp/db/userlogin.db") End If sq1.Initialize(File.DirInternal,"Qapp/db/userlogin.db",False) End Sub
با file.rootexternal هم امتحان کردم حل نشد
این سورس تا دو هفته پیش بدون هیچ مشکلی داشت کار میکردو این خطا رو من روی سورس های دیگه هم دارم میگیرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.