member 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ سلام وقت بخیر متنی چند خطی در فایل txt دارم میخواهم فقط قسمتی از متنو در لیبل نمایش بدم مثلا از خط 1 تا خط 10 باید از چه کدی استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ کسی نیست جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ سلام Sub CTxt(Text As String,StartTxt As Int,LengthTxt As Int) As String Private tx(),Done As String tx = Regex.Split(CRLF,Text) If tx.Length-1 < (StartTxt+LengthTxt) Then LengthTxt = tx.Length-1 For i = StartTxt To LengthTxt Done = Done & tx(i) & CRLF Next Return Done End Sub Text = متن شما StartTxt = از چه خطی شروع بشه از صفر شروع میشه یعنی 0 همون خط اول ماست LengthTxt = اینم تعداد خط هاست اینم از 1 شروع میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ خیلی ممنون فقط label1.Text را باید مساوی چی و در کجا باید قرار بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ در 44 دقیقه قبل، amir54 گفته است : سلام Sub CTxt(Text As String,StartTxt As Int,LengthTxt As Int) As String Private tx(),Done As String tx = Regex.Split(CRLF,Text) If tx.Length-1 < (StartTxt+LengthTxt) Then LengthTxt = tx.Length-1 For i = StartTxt To LengthTxt Done = Done & tx(i) & CRLF Next Return Done End Sub Text = متن شما StartTxt = از چه خطی شروع بشه از صفر شروع میشه یعنی 0 همون خط اول ماست LengthTxt = اینم تعداد خط هاست اینم از 1 شروع میشه خیلی ممنون فقط label1.Text را باید مساوی چی و در کجا باید قرار بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، member گفته است : خیلی ممنون فقط label1.Text را باید مساوی چی و در کجا باید قرار بدم؟ سلام میشه Label1.Text = CTxt(Label.Text,0,10) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۶ ممنون حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام وقت بخیر
متنی چند خطی در فایل txt دارم میخواهم فقط قسمتی از متنو در لیبل نمایش بدم مثلا از خط 1 تا خط 10 باید از چه کدی استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.