اندرویدستان 90 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ با سلام مشکل خودم را با یک مثال میگویم: فرض کنیم میخواهم کاربران بوسیله اکانت گوگل در سایت من عضو شوند وقتی روی کلید عضویت کلیک میکنند، از طرف گوگل وارد صفحه لاگین شرکت گوگل میشوند بعد از وارد کردن رمز عبور توسط کاربر، گوگل اطلاعات کاربر از قبیل توکن و نام کاربری و غیره را به یک لینک برگشتی که توسط خودم به گوگل معرفی شده میفرستد حالا مشکل اینجاست که میخواهم بدانم چطوری با بیسیک4اندروید این لینک برگشتی را چک کنم درضمن این را بگویم که کل این عملیات برای امنیت باید در وب ویو انجام شود وگرنه کار نمیکند نمیخواهم با JobDone مدام لینک برگشتی را چک کنم این مثال را با عکس نمایش دادم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۶ سلام خب خودتون میگید به دلیل امنیتش باید در وب ویو انجام بشه. کافیه زمانیکه وب ویو PagePhinish بشه Url صفحه رو بگیرید دیگه. Sub webview1_PageFinished (Url As String) Url 'آدرس صفحه' End Sub اگه غیر اینه که لطفا توضیح بدید... من متوجه نشدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
با سلام
مشکل خودم را با یک مثال میگویم:
فرض کنیم میخواهم کاربران بوسیله اکانت گوگل در سایت من عضو شوند
وقتی روی کلید عضویت کلیک میکنند، از طرف گوگل وارد صفحه لاگین شرکت گوگل میشوند
بعد از وارد کردن رمز عبور توسط کاربر، گوگل اطلاعات کاربر از قبیل توکن و نام کاربری و غیره را به یک لینک برگشتی که توسط خودم به گوگل معرفی شده میفرستد
حالا مشکل اینجاست که میخواهم بدانم چطوری با بیسیک4اندروید این لینک برگشتی را چک کنم
درضمن این را بگویم که کل این عملیات برای امنیت باید در وب ویو انجام شود وگرنه کار نمیکند
نمیخواهم با JobDone مدام لینک برگشتی را چک کنم
این مثال را با عکس نمایش دادم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.