رفتن به مطلب
  • 0

اجرا شدن کد پس از چند ثانیه در اندروید استودیو

mahdi0020

سوال

سلام وقتتون بخیر.

دارم برنامه ای میسازم که میاد اطلاعات رو از سرور میگیره ، حالا میخوام بگم اگر بعد از پنج ثانیه اطلاعات به هر دلیلی دریافت نشد درخواست گرفتن اطلاعات یبار دیگه تکرار بشه ، باید چی کارش کنم؟

وقتی اطلاعات گرفته میشه با proggressdialog کار میشه یعنی وقتی اطلاعات رو نتونه بگیره proggressdialog نمایش داده میشه و وقتی بگیره پنهان میشه.

حالا میخوام که اگر نتونست بگیره و proggressdialog به مدت 5 ثانیه در حال نمایش بود یبار دیگه تلاش کنه تا اطلاعات رو بگیره...

ممنون...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام و درود.

ببینید عزیز شما با هر روشی که از سرور اطلاعات میگیرید نهایتا دو حالت پیش میاد. یا اطلاعات گرفته میشه که هیچی. یا اینکه درخواست fail میشه. وقتی خطایی به وجود بیاد حالا بسته به اینکه timeout رو روی چند ثانیه ست کرده باشین مشخصه دیگه. واسه ارتباط با سرور توی جاوا رتروفیت بهترینه. تو متد خطا دوباره درخواستتون رو تکرار کنید. البته حواستون باشه که تو حلقه ی بی نهایت نیفتین. بعد از چند بار تلاش کردن و نتیجه نگرفتن کلا کنسل کنید درخواستتون رو که این اتفاق هم نیفته.

لینک ارسال

در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود.

ببینید عزیز شما با هر روشی که از سرور اطلاعات میگیرید نهایتا دو حالت پیش میاد. یا اطلاعات گرفته میشه که هیچی. یا اینکه درخواست fail میشه. وقتی خطایی به وجود بیاد حالا بسته به اینکه timeout رو روی چند ثانیه ست کرده باشین مشخصه دیگه. واسه ارتباط با سرور توی جاوا رتروفیت بهترینه. تو متد خطا دوباره درخواستتون رو تکرار کنید. البته حواستون باشه که تو حلقه ی بی نهایت نیفتین. بعد از چند بار تلاش کردن و نتیجه نگرفتن کلا کنسل کنید درخواستتون رو که این اتفاق هم نیفته.

سلام.

والا من از volley استفاده میکنم ، میشه با این هم انجام داد؟

لینک ارسال

در ۱ ساعت قبل، mahdi0020 گفته است :

سلام.

والا من از volley استفاده میکنم ، میشه با این هم انجام داد؟

البته اینم بگم که یه وقتایی کلا نه اطلاعات رو میگیره و نه failed میشه فقط میچرخه و هیچ دیتایی رو نمیاره...

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...